Blogi ja uutiset

Rekrytoinnin asian­tuntija­blogit

Rekrytointitallin uutiskirje 3/2023

Rekrytointitallin uutiskirje, toukokuu 2023 (lataa uutiskirje pdf-muodossa)

Rekrytointitallin uutiskirje on joka toinen kuukausi ilmestyvä kirje, jossa kootaan tiivistetysti asiantuntijatason (esihenkilöt, asiantuntijat, toimihenkilöt) rekrytointien tilannetta Suomessa.


Uutiskirjeen sisältö:


1) Markkinakatsaus toukokuu 2023: työmarkkinat pysyvät vahvoina, kilpailu osaajista vähentynyt.
Taloudessa on taantumavaihe, mutta työmarkkinat pysyvät yhä vahvana. Työttömyysasteen trendiluku on 6,6% (edellisessä katsauksessa 7,0%) ja työllisyysaste on pysynyt korkealla 74,1 prosentissa. Uusissa avoimissa työpaikoissa laskusuhdanne on jatkunut viime kesästä saakka, 25% laskua viime vuodesta. Markkinakatsaus 3/2023, toukokuu.

2) Rekrytointitallin ELY-Yhteistyö pk-yrityksille: 975-1.300€+alv.
Oman rekrytoinnin kehittämiseen kannattaa panostaa. Anna meidän auttaa yritystänne, ELY-Keskus maksaa 75% palkkiostamme, jolloin asiakkaan maksettavaksi jää arviolta 975-1.300€+alv. Sisältää sisäisen kartoituksen, kilpailija-analyysin, työmarkkina-analyysin ja räätälöidyn rekrytoinnin pelikirjan. Lisätietoa: ELY-yhteistyö.

3) Uudet nettisivumme ovat auki!
Viisi vuotta siihen meni, mutta hiljaa hyvä tulee! Käy tutustumassa www.rekrytointitalli.fi

4) KäPa (Käpylän Pallo) yhteistyö
Käpylän Pallo on yksi suomalaisen huippujalkapallotuottajien helmistä, ellei jopa se isoin helmi. Aloitimme KäPan edustusjoukkueen kanssa yhteistyön, jossa autamme sekä pelaajia että valmennusta oppimaan pelistä, persoonista että joukkueesta. Lue lisää tästä. Tämä on jatkoa Kiffenin kanssa jo aiemmin aloittamallemme yhteistyölle. KäPa-yhteistyö.

5) Alat esille: Taloushallinto
Rekrytointitalli ei ole kategorisesti keskittynyt palvelemaan vain tiettyjä aloja. Esittelemme kuitenkin aloja, joille toimeksiantomme ovat pääosin keskittyneet. Vuorossa taloushallinnon työmarkkinat ja rekrytointikäytännöt.


Tarvitsetteko apua rekrytoinnissa? Varaa keskusteluaika vaivattomasti suoraan kalentereistamme. Käytä rohkeasti aikaamme, rekrytointeja varten olemme olemassa! Elina Liikan, Tina Dahlgrenin ja Mikko Kaikkosen kalenterit.

Annamme mieluusti lisätietoa kaikista yllä olevista aiheista.

Lisää itsesi uutiskirjelistallemme TÄSTÄ

+ Viimeisimmät postaukset

Rekrytointi ja peliteoria Uutiset

Rekrytointitallin uutiskirje 3/2023

Rekrytointitallin uutiskirjeessä: ELY-yhteistyöllä rekrytointistrategia kuntoon, yhteistyön aloitus KäPan kanssa, taloushallinnon ala, markkinakatsaus sekä uudet nettisivut.

Rekrytointi ja peliteoria Uutiset

Rekrytointitallin markkinakatsaus, toukokuu 2023

Rekrytointitallin markkinakatsauksessa käsittelyssä jälleen työmarkkinat Suomessa, taloushallintoala erikoisnostona.

Rekrytointi ja peliteoria

Yhteistyö jalkapalloseura KäPan kanssa

Rekrytointitalli jatkaa ennakkoluulotonta linjaansa. Niin jalkapallojoukkueissa kuin yritysten tiimeissä toimii samat lainalaisuudet. Ja loppujen lopuksi keskiössä on aina yksilö osana isompaa kokonaisuutta.

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitalli esittää: Maailman ensimmäinen yrityskulttuuri­matchausbotti

Kokeile maailman ensimmäistä yrityskulttuuri­matchausbottia! ​ ’Yrityskulttuuri’ on sana, jota viljellään jatkuvasti enemmän. Ihanan abstrakti käsite, josta on vaikea saada kiinni. Silti me kaikki tiedämme, että yrityskulttuurilla on merkitystä siinä, kun yritys pyrkii tavoitteisiinsa.

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin nelipäiväisen työviikon kokeilun ensitulokset

Rekrytointitallissa on firman perustamisesta asti ollut toimintatapana ajatella edistyksellisesti ja ennakkoluulottomasti.

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitalli aloittaa ennakkoluulottoman yhteistyön jalkapalloseura Kiffenin kanssa

Rekrytointitallissa on firman perustamisesta asti ollut toimintatapana ajatella edistyksellisesti ja ennakkoluulottomasti.

Tilaa Rekrytointitallin uutiskirje

Soita