12 kuukauden rekrytointitakuu

Rekrytointitalli – vastuullinen rekrytointikonsultti

Palvelut työnantajille » Palvelut työnhakijoille »

Vastuullinen rekrytointikonsultti

Rekrytointitalli on vuonna 2014 perustettu vastuullisuuteen perustuva, edistyksellinen rekrytointikonsulttiyritys. Olemme lähinnä mukana asiantuntija- ja esihenkilötason rekrytoinneissa.

Olemme tuoneet suomalaisille rekrytointimarkkinoille mm. hintojen läpinäkyvyyden, 12 kuukauden rekrytointi­takuun osoittaaksemme, että uskomme työhömme ja haluamme toimia suunnannäyttäjänä myös vastuullisuudessa. Tuloksen näkee mm. kattavassa referenssi­listassamme.

Haluatko lukea lisää vastuullisuudestamme? Tässä eettinen ohjeistuksemme.

Työnantajalle

Kun uutta henkilökuntaa on haussa tai työnantaja­mielikuva kaipaa tuuletusta, Rekrytointi­talli on asiantunteva yhteistyö­kumppaninne työsuhteen koko elinkaaren mitalla.

Yritys­asiakkaiden antama netto­suositus­indeksimme viimeisen kolmen vuoden ajalta on on +71 (NPS, skaala -100- +100). Yli 50 pistettä pidetään erinomaisena suorituksena.

Tutustu palveluihin »

Työnhakijalle

Eri alojen asiakas­yrityksemme etsivät osaajia – kenties sinua? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme!

Hakija­tyytyväisyytemme viimeisen kolmen vuoden keskiarvo on 4,7/5,0.

Tutustu palveluihin »

+ Blogi­postaukset

Vastasyklinen rekrytointi

18.09.2023

Matalasuhdanne antaa pitkäjänteisesti toimivalle yritykselle mahdollisuuksia.

Lue lisää »

Rekrytointi ja peliteoria »

Rekrytointi ja Peliteoria -blogisarja käsittelee vapaamuotoisesti rekrytoinnin ja peliteorian yhtymäkohtia. Ja vähän muutakin.

Osaajat esille »

Osaajat esille -blogisarjassa Rekrytointitallin Elina Liikka esittelee anonyymisti ammattilaisia, jotka etsivät uusia uramahdollisuuksia.

+ Asiakkaiden suusta

Olemme nuori, vauhdikkaasti kasvava IT-alan yritys. Rekrytointitalli auttoi meitä viemään rekrytointi­strategian ja -viestinnän aivan uudelle tasolle. Kilpailu työn­tekijöistä on kovaa. Siksi olen oikein tyytyväinen uudistusten tuomiin muutoksiin rekrytointi­tilanteessamme.

Tapio Hekkala, Tj, Amban Nordic

+ Asiakkaiden suusta

Tarvitsimme nopeata ja tehokasta suora­hakuprosessia löytääksemme meille kovatasoisen osaajan kriittiseen työ­tehtävään. Rekrytointitallin kanssa sorvasimme etenemismallin, joka vastasi juuri tarpeitamme. Rekrytointi oli kokonai­suudessaan erittäin onnistunut ja olemme erittäin tyyty­väisiä.

Anne Urrila, Solibri Oy

+ Asiakkaiden suusta

Olemme ICT-alalla ja tarvitsimme todella etevää tekijää vastaamaan myynnistä ja myynnin kehittämisestä. Rekrytointi­tallin konsultin kanssa pystyi heti puhumaan samaa kieltä haettavan henkilön ominaisuuksista. Hakijoiden taso oli erittäin hyvä. Näin on nyt myös myyntimme tilanne.

Jukka Kivimäki, Tj, Remion Oy

+ Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake

Tilaa Rekrytointitallin uutiskirje

Soita