Meistä

Rekrytointia vuodesta 2014

Rekrytointi­tallin esittely

Rekrytointitalli perustettiin 2014. Halusimme tuoda alalle jotain uutta pelkästään hurjia lupauksia ja kovia hintoja vaativille rekrytointi­konsultti­markkinoille. Keskityimme pitkä­aikaisiin asiakas­suhteisiin ja läpi­näkyvyyteen. Olemme lähinnä mukana asiantuntija- ja esihenkilötason rekrytoinneissa.

Olemme tuoneet Suomen rekrytointimarkkinoille mm. hintojen läpinäkyvyyden, toimme 12 kuukauden rekrytointi­takuun osoittaaksemme, että luotamme työhömme. Haluamme pystyä katsomaan peiliin joka aamu siten, että voimme olla ylpeiltä työstämme. Ja siinä olemme onnistuneet. Tämän näkee mm. kattavassa referenssi­listassamme. Toimimme kaikessa toiminnassamme vastuullisesti ja toivomme esimerkillämme tuovan tätä toimintaa laajemminkin rekrytointialalle. Eettinen ohjeistuksemme.

Tutustu toimialoihin »

Arvomme

Työnteon hauskuus, älykäs toiminta, asian­tuntijuus

Miten nämä näkyvät arjessamme?

Työnteon hauskuus

Yleinen positiivinen ajattelutapa. Haluamme varmistaa, että sekä yritys- että ehdokas­asiakkaamme ovat yleisesti positiivisella jalalla liikkeellä.

Älykäs toiminta

Osaamme reagoida nopeasti niin asiakkaiden kuin markkinoiden tarpeisiin. Tavoitteemme rekrytointi­alalla on olla luomassa uutta – ei katsoa taaksepäin.

Asiantuntijuus

Uskallamme haastaa ja rohkaista asiakkaitamme uuteen ajattelu­tapaan. Emme ole apukäsiä, olemme asian­tuntijoita, joilla on sama suunta ja tavoite asiakkaidemme kanssa. 

Toiminta­tapamme

Rekrytointi­markkinat yksin­kertaistetusti: on aktiivisia työnhakijoita ja on passiivisia työn­hakijoita. Sitten on kaikki mahdolliset vaihtoehdot näiden kahden yksinkertaistuksen välissä. Siksi vannomme moni­kanavaisten hakutapojen nimeen, ja näihin meillä on markkinoiden parhaat välineet – on sitten kyse suorahausta, ilmoitus­hausta tai sosiaalisen median parissa toimivista boteista.

Haemme pääasiassa asian­tuntijoita, esi­henkilöitä, johtajia, mutta älykkään moni­kanavaisuuden myötä myös ns. suorittavan työn tekijät ovat saavutet­tavissamme.

Faktat

Emme keskity yhteen yksittäiseen alaan, sillä näin pidemmän päälle pystymme eri alojen asiakkaitamme hyötymään toisten alojen parhaista käytännöistä.

Rekrytointi­projektiemme läpimenoajat: 

  • Alle 3kk: 85%
  • 3-6kk: 10%
  • Yli 6kk: 5%

Rekrytointitakuu 12kk: 5% rekrytoinneista työsuhde ei ole jatkunut yli 12 kuukautta. Näissä tapauksissa löydämme uuden osaajan ilmaiseksi.

Tyytyväisyys: 

  • Yritys­asiakkaiden netto­suositusindeksin kolmen vuoden keskiarvo +71 (toimialan ka. +42)
  • Ehdokas­asiakkaiden antama arvosana viimeisen kolmen vuoden ajalta 4,7/5,0.
Ota yhteyttä »

Pyydä tarjous!

Tilaa Rekrytointitallin uutiskirje

Soita