Palvelut työnantajille

Rekrytointi­projektit

Ratkaisemme rekrytointihaasteenne headhuntilla tai ilmoitushauilla avaimet käteen -periaatteella. Vastuullisesti. 

Teidän tehtävänne on lopullisen päätöksen tekeminen, meidän tehtävä on auttaa rekrytointiprojektin suunnittelussa, pitää langat käsissä sekä tuottaa käyttöönne niin paljon tietoa, että voimme yhdessä, vastuullisesti, seistä päätöksenne takana. Annamme rekrytointeihimme 12 kuukauden rekrytointitakuun.

 

Tutustu toimialoihin »

Ilmoitushaku

Ilmoitushaku sopii aktiivisten hakijoiden tavoittamiseen. Kattavat ilmoitus­kanavamme tavoittavat valtaosan aktiivisista työn­hakijoista. Markkinointia pystymme tehostamaan mm. jokaiseen kampanjaan räätä­löitävällä omalla rekrytointi­botillamme sekä some-kampanjoilla.

Sopii tehtäviin, joihin soveltuvia henkilöitä on runsaasti.

Hinta 4.000 € + alv

Hybridihaku (suosituin palvelumme)

Hybridihaussa lisätään haku­ilmoituksen tehoa viemällä se henkilö­kohtaisen viestinnän keinoin tiedoksi myös passiivisille työn­hakijoille ja kannustetaan heitä hakemaan tehtävää.

Sopii tehtäviin, joihin soveltuvia henkilöitä on runsaasti, mutta liikkuvuus vähäistä. Voidaan käyttää myös nopeuttamaan ilmoitus­hakuprosessia kii­reellisissä hauissa.

Hinta 6.000 € + alv

Headhunt/­suorahaku

Passiivisten ja/tai kokeneiden henkilöiden tavoittamiseen. Otamme aktiivisen roolin työ­tehtävän ja työnantajan henkilökohtaiseen ja kohdennettuun markkinointiin.

Suorahaku­prosessi on ehdokkaalle helppo lähteä mukaan. Esim. erillisiä hakemuksia ei pyydetä, vaan ehdokkaaseen tutustutaan keskusteluin. Sopii mm. vaikeasti täytettäviin tehtäviin sekä tehtäviin, joita ei haluta julkisesti mainostaa.

Hinta 10.000€ + alv

Soveltuvuus­arvioinnit

Käytössämme on Master HR:n kognitiivista kyvykkyyttä sekä työskentely­profiilia arvioivat työkalut ACE ja MPA. Olemme lisensoituja soveltuvuus­arvioijia.

Hinta 750 € + alv / henkilö

Pyydä tarjous!

Tilaa Rekrytointitallin uutiskirje

Soita