Palvelut työnantajille

Rekrytointi­projektit

Ratkaisemme rekrytointihaasteenne headhuntilla tai ilmoitushauilla. Avaimet käteen -periaatteella. 

Teidän tehtävänne on lopullisen päätöksen tekeminen, meidän tehtävä on tuottaa käyttöönne niin paljon tietoa, että voimme yhdessä seistä päätöksenne takana. Annamme rekrytointeihimme 12 kuukauden rekrytointitakuun.

 

Tutustu toimialoihin »

Ilmoitushaku

Ilmoitushaku sopii aktiivisten hakijoiden tavoittamiseen. Kattavat ilmoitus­kanavamme tavoittavat valtaosan aktiivisista työn­hakijoista. Markkinointia pystymme tehostamaan mm. jokaiseen kampanjaan räätä­löitävällä omalla rekrytointi­botillamme sekä some-kampanjoilla.

Sopii tehtäviin, joihin soveltuvia henkilöitä on runsaasti.

4.000 € + alv

Hybridihaku (suosituin palvelumme)

Hybridihaussa lisätään haku­ilmoituksen tehoa viemällä se henkilö­kohtaisen viestinnän keinoin tiedoksi myös passiivisille työn­hakijoille ja kannustetaan heitä hakemaan tehtävää.

Sopii tehtäviin, joihin soveltuvia henkilöitä on runsaasti, mutta liikkuvuus vähäistä. Voidaan käyttää myös nopeuttamaan ilmoitus­hakuprosessia kii­reellisissä hauissa.

6.000 € + alv

Headhunt/­suorahaku

Passiivisten ja/tai kokeneiden henkilöiden tavoittamiseen. Otamme aktiivisen roolin työ­tehtävän ja työnantajan henkilökohtaiseen ja kohdennettuun markkinointiin.

Suorahaku­prosessi on ehdokkaalle helppo lähteä mukaan. Esim. erillisiä hakemuksia ei pyydetä, vaan ehdokkaaseen tutustutaan keskusteluin. Sopii mm. vaikeasti täytettäviin tehtäviin sekä tehtäviin, joita ei haluta julkisesti mainostaa.

8.000 - 10.000€ + alv

Soveltuvuus­arvioinnit

Käytössämme on Masterin kognitiivista kyvykkyyttä sekä työskentely­profiilia arvioivat työkalut ACE ja MPA. Olemme lisensioituja soveltuvuus­arvioijia.

750 € + alv / arvio

Rekrytointi­botti

Somessa operoiva rekrytointibottimme tavoittaa vaivattomasti kohderyhmät, joita on perinteisillä menetelmillä enemmän tai vähemmän haastava tavoittaa. Sopii myös anonyymiin rekrytointiin.

1.500 € + alv

Tilaa Rekrytointitallin uutiskirje

Soita