Blogi ja uutiset

Osaajat esille

Osaajat esille

Osaajat esille -blogisarjassa Rekrytointi­tallin Elina Liikka esittelee anonyymisti ammattilaisia, jotka etsivät uusia uramahdollisuuksia. Esittelyiden tarkoituksena on tuoda esille maistiaisia heidän kokemuksestaan ja tavoitteistaan, sekä luoda yhteys osaajien ja yritysten välille matalalla kynnyksellä.

Elina Liikka

Senior Rekrytointikonsultti
040 161 2474
elina.liikka@rekrytointitalli.fi

Siirry Osaajat Esille -blogiin »

Rekrytointitallin uutiskirje 6/2023, marraskuu

Rekrytointimarkkinoilla odottava tunnelma, me kerromme miksi.

Vastuullinen rekrytointi. Miksi?

Vastuullisesta rekrytoinnista puhuttaessa käsitellään lähinnä ehdokkaiden tasapuolista kohtelua. Me viemme vastuullisen rekrytoinnin pidemmälle ja käsittelemme koko arvoketjua.

Muutoksen mahdollistaja, markkinoinnin ammattilainen

Esittelyssä markkinoinnin ammattilainen, jolla on lähes vuosikymmenen kokemus markkinoinnin ja myynnin digitalisoimisesta sekä brändien johtamisesta. Hän on rohkea uudistaja, muutoksen mahdollistaja ja ihmisläheisen yrityskulttuurin rakentaja, jolla on kyky johtaa ihmisiä ja muutosprojekteja onnistuneesti.

Myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen moderni ammattilainen

Tällä kertaa esittäytyy vähittäiskaupan liiketoimintojen moderni ja empaattinen johtohahmo, jolla on kyky vahvistaa organisaationsa ammattilaisten osaamista vastuullisella ja kestävällä tavalla.

Globaalin markkinoinnin asiantuntija

Osaaja, joka esittäytyy tässä artikkelissa, on globaalin markkinoinnin, brändin kehittämisen ja kysynnän luomisen ammattilainen, jolla on vahva digitaalisen markkinoinnin osaaminen.

Markkinoinnin ja kuluttajakäyttäytymisen asiantuntija

Tämän artikkelin tähtenä on kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajakäyttäytymisen moniosaaja, joka taitaa myös verkkokaupan sekä myynnin. Hänelle voisi sopia rooli esimerkiksi yrityksen kokonaisvaltaisesta markkinoinnista vastaavana tai yrityksen Insight-toiminnasta vastaaminen.

B2B-myynnin- ja markkinoinnin ammattilainen

Tässä artikkelissa esittäytyy B2B-myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, joka johtaa myyntiä vankalla kokemuksellaan. Hänellä on syvä yritysmaailman ja ohjelmistokokonaisuuksien tuntemus, erityisesti taloushallinnon alalla. Mikäli organisaationne tarvitsee osaamista kokonaisuuksien hallintaan ja tarvitsette ammattilaista esimerkiksi vaativaan ratkaisumyyntiin, tämä osaaja voi auttaa.

Strategisti, liiketoiminnan ja asiakassuhteiden kehittäjä

Osaajat esille-artikkelisarja tekee paluun talvitauon jälkeen ja ensimmäisenä vuorossa alansa huippuammattilainen. Tämä osaaja työskentelee ICT-teollisuuden alalla maa- ja myyntijohtajana.

Teollisuuden yritysjohtaja, myynnin valmentava kehittäjä

Tässä artikkelissa osaamisestaan antaa näytteen teollisuuden yritysjohtaja, jolla on valmiudet liiketoimintanne kehittämiseen kokonaisvaltaisesti, myös myynnin valmentajana.

Prosessiteollisuuden johtamisen, liiketoiminnan kehittämisen ja B2B-myynnin ammattilainen

Tänään artikkelissa esittäytyy prosessiteollisuuden moniottelija. Tämä osaaja on valmiina ottamaan vastaan uusia haasteita Etelä-Suomen alueella, esimerkiksi metsä-, pakkaus-, kuitu-, muovi- ja elintarviketeollisuuden tai niitä palvelevilta toimialoilta.

Global Brand Sales and Marketing spiced with Fine Arts

Tänään artikkelissa esittäytyy talouden ammattilainen, joka nykyisessä työssään vastaa konsernin sisäisestä laskennasta.

Talouden ammattilainen, johdon kumppani

Tänään artikkelissa esittäytyy talouden ammattilainen, joka nykyisessä työssään vastaa konsernin sisäisestä laskennasta. Hän on menestynyt tehtävässään erinomaisesti ja saanut kiitosta muun muassa talousprosessien kehittämisestä.

Tutkija ja tutkimusryhmän vetäjä

Tällä kertaa artikkelissa esittäytyy kokenut tutkija ja tutkimusryhmän vetäjä. Laaja-alaista kokemusta on karttunut niin kotimaisista kuin kansainvälisistäkin tutkimusorganisaatioista.

Myynnin ja asiakkuuksien kehittäjä

Onko organisaatiossanne paikka myynnin valmentajalle ja asiakkuuksien hoidon asiantuntijalle? Mikäli näin on, ota yhteyttä, saatan teidät yhteiseen keskusteluun. Tämän artikkelin osaajan unelmana on päästä työssään yhdistämään myynnin ja työnohjaajan taidot. Olkaa hyvät.

R&D full stack software engineer

Artikkelissa tänään esittäytyy Full Stack kehittäjä, joka on etsimässä uusia tuulia uralleen alueilta PK-seutu, Lahti ja ympärysalueet.

Ihmisten johtaja ja innostaja

Tässä artikkelissa esittelen teille vahvan liiketoiminnan ja ihmisten johtajan, jonka kansainvälinen kokemus on omiaan organisaatioille, jotka hakevat modernia johtamiskokemusta ja Agile Lean Leadershipia.

Talouden ja liiketoiminnan raportoinnin, kontrolloinnin sekä kehittämisen ammattilainen

Tänään esittelen teille talouspuolen kokonaisvaltaisen osaajan, joka on elementissään talouspuolen kiemuroiden kimpussa. Hänen yksinkertainen tavoitteensa on olla paras talouspuolen tekijä organisaatiossa koskaan.

Asiakaskokemuksen johtaja ja sanansaattaja

Tänään teille esittäytyy intohimoisesti asiakaskokemukseen suhtautuva kehittäjä, joka osaa hyödyntää koko monipuolisen taustansa asiakaskokemusprosessin parantamisessa. Mikäli tarvitsette organisaatioonne asiakaskokemuksen sanansaattajaa, tässä teille tarjolla sellainen.

Globaalin liiketoiminan johtaja

Tämän päivän osaaja tarjoaa osaamistaan muun muassa hankinnan, liiketoimintojen johtamisen, kehittämisen sekä laatujohtamisen osa-alueilla. Onko organisaationne kansainvälinen toimija ja tarvitsette suunnannäyttäjää? Tässä teille sellainen. Lue maistiaiset ja ota yhteyttä.

Muutoksen tekijä

Tässä artikkelissa esittäytyy monipuolisella viestintä- ja muutososaamisella varustettu strategian käytäntöön viejä, liiketoiminnan vauhdittaja ja yrityskulttuurin rakentaja. Olkaa hyvät.

Strategisen liiketoiminnan ja henkilöstön kehittämisen asiantuntija

Tässä artikkelissa esittäytyy strategisen liiketoiminnan ja henkilöstön kehittämisen asiantuntija. Onko organisaatiossanne tarvetta osaamisen kehittämiselle ja luovalle osaamisen johtamiselle?

Tilaa Rekrytointitallin uutiskirje

Soita