Blogi ja uutiset

Osaajat esille

Talouden ammattilainen, johdon kumppani

Osaajat esille -artikkelisarja esittelee anonyymisti ammattilaisia, jotka etsivät uusia mahdollisuuksia uralleen. Esittelyiden tarkoituksena on tuoda esille maistiaisia heidän kokemuksestaan ja tavoitteistaan, sekä luoda yhteys osaajien ja yritysten välille matalalla kynnyksellä. Osaajaprofiilit on luotu yhteistyössä esittelyissä mukana olevien ammattilaisten kanssa.

Tänään artikkelissa esittäytyy talouden ammattilainen, joka nykyisessä työssään vastaa konsernin sisäisestä laskennasta. Hän on menestynyt tehtävässään erinomaisesti ja saanut kiitosta muun muassa talousprosessien kehittämisestä. Nyt hän on avoinna seuraavalle askeleelle urallaan ja sopiva rooli olisikin toimia johdon kumppanina, esimerkiksi financial tai business controllerina. Tämä talentti on nauravainen talouden ammattilainen, joka osaamisellaan ja työn tuloksillaan on ansainnut suurta arvostusta työnantajiltaan. Nyt on aika tarjota tätä osaamista myös muille, ota yhteyttä minuun, niin saatan teidät yhteiseen keskusteluun.
 
TALOUSASIANTUNTIJA | CONTROLLER | FINANCIAL CONTROLLER | BUSINESS CONTROLLER | BUDJETOINTI&ENNUSTAMINEN | SEURANTA&ANALYYSI | JOHDON KUMPPANI |

HALUTUT ROOLIT

Controller, Financial Controller, Business Controller

Olen suunnitellut seuraavaksi askeleekseni uralleni talousasiantuntijan tehtävän sellaisessa yrityksessä, jossa voisin olla osana taloustiimiä, jossa voimme sparrata toisiamme puolin ja toisin. Näkisin itseni parhaiten controllerin, financial controllerin tai business controllerin roolissa eli myös talouspäällikön/-johtajan ”oikea käsi” kuvastaa minua loistavasti.
 
Ihanteellinen työnkuva olisi sellainen, jossa voin laatia ja tulkita erilaisia talousraportteja, joiden pohjalta pääsen analysoimaan tilannetta johdolle. Työssä on hyvä olla tietyt rutiinit, mutten säikähdä ad hoc -tehtäviä, koska ne luonnollisesti kuuluvat talousasiantuntijan työnkuvaan. Haluan kehittää toimintatapoja, saada palautetta sekä olla osana aktiivista, auttavaista ja avointa tiimiä.

YDINOSAAMINEN

Kymmenen vuoden taloushallinnon kokemuksen omaava tradenomi, joka vie asioita positiivisella asenteella ja tosissaan eteenpäin. Olen myös naurava talousammattilainen, jolla pysyy yhtä aikaa monta lankaa käsissä. Vahvuuksiani ovat tarkkuus, järjestelmällisyys, priorisointitaidot, yhteistyötaidot ja intoa oppia uutta sekä halu kehittää yritystä itseni lisäksi. Tehtävässäni minulle on tärkeää nähdä oman työni jälki ja tulokset.
Vastaan nykyisessä työssäni konsernimme sisäisestä laskennasta ja toimin tiiviissä yhteistyössä ulkoistetun kirjanpitäjämme kanssa. Työhöni kuuluu talousraporttien oikeellisuudesta vastaaminen, niiden analysointi ja raportointi johdolle. Budjetointi ja sen seuranta kuuluvat myös vastuulleni. 
Työssäni olen menestynyt erinomaisesti, saaden kiitosta esimerkiksi talousprosessien kehittämisestä. Automatisoinnin avulla olemme saaneet tehostettua toimintaamme huomattavasti, siirrettyä rutiinitöitä robotille ja näin ollen saatu työaikaa tehokkaampaan käyttöön.

TOIMIALA

Olen kiinnostunut työskentelemään laaja-alaisesti eri alojen parissa, erityisesti kaupan-, IT- ja sosiaalialalla.

TOIMIALUE

Pääkaupunkiseutu

KIINNOSTAVAT ORGANISAATIOT

Minulle tärkeitä arvoja ovat avoimuus, välittäminen, kehityksellisyys ja rohkeus. Haluan siis päästä osaksi organisaatiota, joka jakaa kanssani samoja arvoja.

TAVOITTEET

Uudelta työltä odotan eniten sitä, että pääsen entisestään syventämään talousosaamistani sisäisessä laskennassa, kehittämään itseni lisäksi yritystä ja antamaan ammattitaitoni yrityksen käyttöön. Minulle on myös tärkeää päästä osaksi osaavaa taloustiimiä, jossa voimme sparrailla toisiamme puolin ja toisin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä minuun, saatan teidät yhteiseen keskusteluun.
elina.liikka@rekrytointitalli.fi
Puh. 040 161 2474
 

Tilaa Rekrytointitallin uutiskirje

Soita