Referenssit

Rekrytointitalli on 2014 perustettu rekrytoinnin asiantuntijayritys. Jotkut asiakkaistamme ovat ns. jatkuvasti tilaavia, jotkut kerran vuosikymmenessä rekrytoivia.

 

Toimimme koko Suomen alueella asiantuntija- ja johtotason rekrytoinneissa. Tässä referenssiasiakkaitamme – yhteystiedot saat pyydettäessä.

"Olemme ICT-alalla ja tarvitsimme todella etevää tekijää vastaamaan myynnistä ja myynnin kehittämisestä. Rekrytointitallin konsultin kanssa pystyi heti puhumaan samaa kieltä haettavan henkilön ominaisuuksista. Hakijoiden taso oli erittäin hyvä. Näin on nyt myös myyntimme tilanne."

Jukka Kivimäki, Tj, Remion Oy

"Tarvitsimme nopeata ja tehokasta suorahakuprosessia löytääksemme meille kovatasoisen osaajan

kriittiseen työtehtävään. Rekrytointitallin kanssa sorvasimme etenemismallin, joka vastasi juuri tarpeitamme. Rekrytointi oli kokonaisuudessaan erittäin onnistunut ja  olemme erittäin tyytyväisiä."

Anne Urrila, Solibri Oy

"Olemme nuori, vauhdikkaasti kasvava IT-alan yritys. Rekrytointitalli auttoi meitä viemään rekrytointistrategian ja -viestinnän aivan uudelle tasolle. Kilpailu työntekijöistä on kovaa. Siksi olen oikein tyytyväinen uudistusten tuomiin muutoksiin rekrytointitilanteessamme."

Tapio Hekkala, Tj, Amban Nordic

Muita referenssejämme