Referenssit

Toimimme koko Suomen alueella asiantuntija- ja esihenkilötason rekrytoinneissa

Monialaisen rekry­toinnin ammatti­lainen

Rekrytointitalli on vuonna 2014 perustettu vastuullisen rekrytoinnin ja suorahaun asiantuntija­yritys. Jotkut asiakkaistamme ovat ns. jatkuvasti tilaavia, toiset kerran vuosi­kymmenessä rekrytoivia. Toimimme koko Suomen alueella asiantuntija- ja esihenkilötason rekrytoinneissa. Alta löydät referenssi­asiakkaitamme – yhteystiedot saat pyydettäessä. 

Asiakastarinoiden avulla sanoitamme tarjoamiamme ratkaisuja ja saavutettuja tuloksia erilaisissa rekrytointi­projekteissa.

Tutustu toimialoihin »

Reactron Technologies Oy & Rekrytointitalli

"Olemme löytäneet samanlaisen, hyvänhenkisen sparrauskumppanin"

Reactron Technologies on nuori ja kasvava, vuonna 2019 perustettu ohjelmisto­yhtiö, jonka missiona on toimia start-up-, ja kasvu­yritysten teknologia­kumppanina ja kasvun tukena. Yhteistyössä Rekrytointitallin kanssa pureuduttiin rekrytointiin ja työnantaja­mielikuvaan liittyviin haasteisiin.

Lue lisää »

Sievi Hyvinvointitilat Oy & Rekrytointitalli

"Rekrytointitallin huolellinen pohjatyö auttaa valtavasti päätöksen tekemisessä"

Hoivarakentamiseen keskittynyt Sievi Hyvinvointitilat Oy on kasvuyritys, joka hakee parhaillaankin useita uusia osaajia Rekrytointitallin avulla ja kehittää koko rekrytointi­prosessiaan kumppanin sparrauksella. Yhteistyö on kannattanut alalla, jolla kilpailu parhaista osaajista on kovaa.

Lue lisää »

NBO & Rekrytointitalli

"Kumppani auttoi meitä säästämään aikaa ja kohdentamaan sen ydintoimintaamme"

Modernin ratkaisumyynnin kumppani NBO tarvitsi ketterää osaajaa rekrytointiin. Rekrytointitallin avulla NBO löysi puolessa vuodessa useita uusia B2B-myynnin asiantuntijoita 

Lue lisää »

+ Asiakkaiden suusta

Olemme nuori, vauhdikkaasti kasvava IT-alan yritys. Rekrytointitalli auttoi meitä viemään rekrytointi­strategian ja -viestinnän aivan uudelle tasolle. Kilpailu työn­tekijöistä on kovaa. Siksi olen oikein tyytyväinen uudistusten tuomiin muutoksiin rekrytointi­tilanteessamme.

Tapio Hekkala, Tj, Amban Nordic

+ Asiakkaiden suusta

Tarvitsimme nopeata ja tehokasta suora­hakuprosessia löytääksemme meille kovatasoisen osaajan kriittiseen työ­tehtävään. Rekrytointitallin kanssa sorvasimme etenemismallin, joka vastasi juuri tarpeitamme. Rekrytointi oli kokonai­suudessaan erittäin onnistunut ja olemme erittäin tyyty­väisiä.

Anne Urrila, Solibri Oy

+ Asiakkaiden suusta

Olemme ICT-alalla ja tarvitsimme todella etevää tekijää vastaamaan myynnistä ja myynnin kehittämisestä. Rekrytointi­tallin konsultin kanssa pystyi heti puhumaan samaa kieltä haettavan henkilön ominaisuuksista. Hakijoiden taso oli erittäin hyvä. Näin on nyt myös myyntimme tilanne.

Jukka Kivimäki, Tj, Remion Oy

Pyydä tarjous!

Tilaa Rekrytointitallin uutiskirje

Soita