Referenssit

Toimimme koko Suomen alueella asiantuntija- ja esihenkilötason rekrytoinneissa

Monialaisen rekry­toinnin ammatti­lainen

Rekrytointitalli on vuonna 2014 perustettu vastuullisen rekrytoinnin ja suorahaun asiantuntija­yritys. Jotkut asiakkaistamme ovat ns. jatkuvasti tilaavia, toiset kerran vuosi­kymmenessä rekrytoivia. Toimimme koko Suomen alueella asiantuntija- ja esihenkilötason rekrytoinneissa. Alta löydät referenssi­asiakkaitamme – yhteystiedot saat pyydettäessä. 

Asiakastarinoiden avulla sanoitamme tarjoamiamme ratkaisuja ja saavutettuja tuloksia erilaisissa rekrytointi­projekteissa.

Tutustu toimialoihin »

Sievi Hyvinvointitilat Oy & Rekrytointitalli

Hoivarakentamiseen keskittynyt Sievi Hyvinvointitilat Oy on kasvuyritys, joka hakee parhaillaankin useita uusia osaajia Rekrytointitallin avulla ja kehittää koko rekrytointiprosessiaan kumppanin sparrauksella. Yhteistyö on kannattanut alalla, jolla kilpailu parhaista osaajista on kovaa.

Vuonna 2018 perustettu Sievi Hyvinvointitilat Oy toteuttaa vuokrattavia hyvinvointitiloja Avaimet käteen -periaatteella. 20 henkeä työllistävä Sievi Hyvinvointitilat on osa Sievi Group -konsernia. Koko konserni työllistää 120 henkeä ja sillä on vuosittain 150 rakennuskohdetta: asuntoja, pientaloja, hoiva-, ryhmä- ja päiväkoteja.

Sievi Hyvinvointitilojen liiketoiminta on kasvussa. Se tarkoittaa, että rakennusliikkeessä on tarvetta uusille vastuunkantajille. Niiden löytämisessä yritys luottaa Rekrytointitallin osaamiseen. Sievi Hyvinvointitilat aloitti yhteistyön Rekrytointitallin kanssa talvella 2021, jolloin yritykseen rekrytoitiin myyntipäällikkö. Nyt haussa on lisää osaajia.

– On äärimmäisen tärkeää, että löydämme sopivimmat työntekijät. Kyse ei ole pelkästään substanssiosaamisesta, vaan myös persoonasta ja tekemisen draivista, Sievi Hyvinvointitilat Oy:n toimitusjohtaja Pauli-Pekka Österberg sanoo.

Hoivarakentamiseen keskittynyt yritys on harjaantunut välttämään sudenkuoppia erikoistumalla. Sama on tilanne rekrytoinnin ammattilaisella, Österberg uskoo.

– Me olemme rakentamisen ammattilaisia, Rekrytointitalli on rekrytoinnin ammattilainen. Koemme, että rekrytointikumppanin avulla saamme rekrytoinnit hoidettua laadukkaammin kaikkien kannalta – ennen kaikkea työnhakijoiden.

"Rekrytointitallin tapa toimia on perusteellinen ja huolellinen ja heidän alkupään rekrytointinsa todella laadukasta"

Hoivarakentamisessa Sievi Hyvinvointitilat on aktiivinen kumppani.

– Valtaosa hankkeistamme valmistuu vuoden sisällä luvituksineen päivineen. Meillä ei ole odotusaikoja, toimitusjohtaja Pauli-Pekka Österberg kertoo.

Rekrytointikumppanilta yritys odottaa samanlaista ketteryyttä. Rekrytointitallin työtä Österberg kuvaa tehokkaaksi ja laadukkaaksi.

– Heidän mallinsa toimii. Rekrytointitallin tapa toimia on perusteellinen ja huolellinen ja heidän alkupään rekrytointinsa todella laadukasta. He tekevät paljon aikaa vievää työtä: käyvät läpi hakemukset ja CV:t, tarkistavat CV:t ja suosittelijat ja hoitavat alkupään haastattelut. Näin me voimme käyttää omaa aikaamme täysimääräisesti omaan ydintekemiseemme, Österberg kuvaa.

Siinä on huomattavasti suurempi riski, että me rekrytoimme puutteellisemmalla osaamisella,
kuin että ammattilainen hoitaa rekrytointia.

Laadukas rekrytointiprosessi helpottaa soveltuvimpien osaajien löytämistä ja säästää siihen käytettyä aikaa, Sievi Hyvinvointitilat Oy:n toimitusjohtaja Pauli-Pekka Österberg sanoo.

– Rekrytointikumppani on nähnyt paljon erilaisia hakijoita. Se osaa johtaa rekrytointiprosessia laadukkaasti niin, että siitä jää hyvä fiilis kaikille osapuolille.

– Rekrytointi oman työn ohessa vaatii aika paljon aikaa. Aikatauluhaasteissa pitää olla realistinen. Hakijoiden aikaa täytyy kunnioittaa ja heille pitää viestiä hyvin ja viipeettä, Österberg huomauttaa.

Sievi Hyvinvointitilat Oy hakee parhaillaan useita uusia osaajia Rekrytointitallin avulla ja kehittää koko rekrytointiprosessiaan kumppanin sparrauksella. Sievi Group -konserniin kuuluva Sievi Asunnot Oy on aloittanut myös yhteistyön Rekrytointitallin kanssa.

"Pitkäjänteinen rekrytointikumppanuus voi auttaa kirkastamaan ja kehittämään yrityksen koko liiketoimintaa"

– Meillä on valtava määrä substanssiosaamista ja tarkkaan hiottu kokonaisprosessi hoivahankkeiden kehittämisestä suunnitteluun ja tuotantoon. Loppuviimein liiketoimintamme kehityksen ratkaisevat ihmiset: minkälaisia osaajia ja vastuunkantajia meillä työskentelee. Yksilöt tekevät ne ratkaisevat päätökset arjen eri tilanteissa ja luovat hyvää ilmapiiriä ympärilleen, Sievi Hyvinvointitilojen toimitusjohtaja Pauli-Pekka Österberg korostaa.

Sievi Hyvinvointitilat Oy on matalan hierarkian moderni työyhteisö, jossa vahva tiimityöskentely rakentuu vahvoista osaajista ja vastuunkantajista.

– Meillä jokaisella osaajalla on oma tehtävänimikkeensä, mutta olemme hyvin avoimia ja käymme aktiivista keskustelua keskenämme. Työntekijämme ovat itseohjautuvia, vastuullisia ja vastuuntuntoisia. Sellaista työskentelytapaa me haluamme tukea, ja siihen meillä on hyvät työkalut käytössä, toimitusjohtaja Pauli-Pekka Österberg kertoo.

– Tiimin tuki on aina yhden klikkauksen päässä. Oli tekemisen pääpaino sitten myynnissä, suunnittelussa tai tuotannossa, kaikki ovat meillä tasa-arvoisessa asemassa ja kaikki näkökulmat tulevat huomioiduksi, Österberg sanoo.

Pitkäjänteinen rekrytointikumppanuus voi auttaa kirkastamaan ja kehittämään yrityksen koko liiketoimintaa, Sievi Hyvinvointitilojen toimitusjohtaja Pauli-Pekka Österberg katsoo.

– Jokainen rekrytointi rakentaa työnantajamielikuvaa. Pitää muistaa, että kun haetaan yhtä työntekijää, kymmeniä hyviä hakijoita jää valitsematta. On todella tärkeää, että jokainen kohdataan aidosti ja huomioidaan hyvin.

Työntekijät ovat sijoituksia tulevaisuuteen, Österberg sanoo. Sijoituksiaan on viisasta vaalia.

– Haluamme, että työntekijämme ja työhakijamme kokevat, että heitä arvostetaan ja että ne asiat, joita hakuilmoituksiin kirjataan, toteutuvat oikeasti meillä. Pidän tärkeänä sitä, että me lunastamme yhtiönä ne lupaukset, joita annamme.

Se on tärkeää myös rekrytointikumppanille.

– Meille on tärkeää se, kenen kanssa toimimme. Haluamme, että työnhakijat voivat luottaa siihen, että asiakkaamme ovat hyviä työnantajia, rekrytointikonsultti Elina Liikka Rekrytointitallista sanoo.

– On etuoikeus toteuttaa rekrytointeja yhtiölle, joka arvostaa työntekijöitään korkealle ja antaa heille kaikki mahdollisuudet menestyä työssään, Liikka korostaa.

Ammattilaisen johtama rekrytointi minimoi riskit

– Kokemusten perusteella sanoisin, että siinä on huomattavasti suurempi riski, että me rekrytoimme niukoilla resursseilla tai puutteellisella osaamisella, kuin että ammattilainen johtaa rekrytointia, Sievi Hyvinvointitilat Oy:n toimitusjohtaja Pauli-Pekka Österberg sanoo.

– Ulkoistamisesta huolimatta me haastattelemme sopivimmat hakijat ja teemme lopulliset valinnat. Rekrytointitallin huolellinen pohjatyö ja selvitykset auttavat valtavasti päätösten tekemisessä.

Sievi Hyvinvointitilat ja Rekrytointitalli ovat onnistuneet rekrytoinneissa yhdessä alalla, jossa kilpailu parhaista osaajista on kovaa.

– Mitä paremmin me tunnemme toisemme ja toistemme toimintatavat, sitä laadukkaammin me pystymme palvelemaan toisiamme. Se resonoi varmasti myös meille hakeviin ja meillä työskenteleviin, Sievi Hyvinvointitilojen toimitusjohtaja Pauli-Pekka Österberg sanoo.

– Uskon, että Rekrytointitalli on oiva kumppani pienille ja keskisuurille rakennusliikkeille – miksei isommillekin!

 

Haetut roolit:

Myyntipäällikkö, Suunnittelupäällikkö, Vastaava Työnjohtaja, Projektipäällikkö, Laskentapäällikkö

Toimiala:

Hoivarakentaminen

Käytetty palvelu:

Ilmoitushaku

Yhteistyö alkanut:

2021

Toteutetut projektit:

7

Lisätiedot:
Elina Liikka, Rekrytointitalli
040 161 2474
elina.liikka@rekrytointitalli.fi

Pyydä tarjous!

Tilaa Rekrytointitallin uutiskirje

Soita