Blogi ja uutiset

Osaajat esille

Globaalin liiketoiminan johtaja

Osaajat esille artikkelisarja esittelee anonyymisti ammattilaisia, jotka etsivät uusia mahdollisuuksia uralleen. Esittelyiden tarkoituksena on tuoda esille maistiaisia heidän kokemuksestaan ja tavoitteistaan, sekä luoda yhteys osaajien ja yritysten välille. Osaajaprofiilit on luotu yhteistyössä esittelyissä mukana olevien ammattilaisten kanssa.

Yhtä lailla, kuin on olemassa piilotyöpaikkoja, on myös piilo-osaajia. Haluan osaajaprofiilien julkaisujen avulla olla mahdollistamassa talenttien ja työpaikkojen yhdistämisessä matalalla kynnyksellä.

Tämän päivän osaaja tarjoaa osaamistaan muun muassa hankinnan, liiketoimintojen johtamisen, kehittämisen sekä laatujohtamisen osa-alueilla. Onko organisaationne kansainvälinen toimija ja tarvitsette suunnannäyttäjää? Tässä teille sellainen. Lue maistiaiset ja ota yhteyttä.

GENERAL MANAGEMENT| OPERATIONS | BUSINESS DEVELOPEMENT| APAC | LEAN PRO

HALUTUT ROOLIT

Makoisimmat roolit ovat esimerkiksi Head of Operations, Liiketoiminnan Kehitysjohtaja tai General Manager. Luonteeltani olen ulospäinsuuntautunut ja optimistinen. Työskentelytyylini on jämäkän tuloshakuinen, eli pidän organisaation saavuttaessa tavoitteita valmentavalla otteella. Ihanteellinen työ on globaalissa ympäristössä, jossa on sekä iän tuomaa kokemusta että nuoruuden innokkuutta.

YDINOSAAMINEN

Toimintojen johtaminen ja kehittäminen älykkäällä ja ihmisläheisellä otteella. Enemmän euroja, parempaa kannattavuutta sekä hyvää asiakastyytyväisyyttä henkilöstöä kehittämällä, valmentavalla johtamisotteella ja motivoiden, pitämällä rimaa riittävän korkealla.

Työkokemusta on karttunut kattavasti hankinnan, liiketoimintojen johtamisen ja kehittämisen sekä laatujohtamisen alueelta 20 vuotta ja uran alussa R&D painotteista prosessin kehitystä.

TOIMIALA

Metalliteollisuus, kemianteollisuus, koneenrakennus.

TOIMIALUE

Olen asunut pääkaupunkiseudulla, Satakunnassa sekä ulkomailla perheeni kanssa. Työ on myös sisältänyt paljon matkustusta Aasiassa ja Euroopassa toimittajakenttää ja operaatioita kehittäen. Perhetilanteen mukaisesti olen kiinnostunut katsomaan mahdollisuuksia Satakunnan ulkopuolelta, sekä vielä voimme olla neljä vuotta ulkomailla fokusoiden joko Aasiaa tai keskistä Eurooppaa.

KIINNOSTAVAT ORGANISAATIOT

Työkokemusta on kertynyt eri toimialueilta, joten en suuremmin rajaa toimialuetta, kunhan toiminta sisältää kansainvälisiä mausteita ja valmistusta.

TAVOITTEET

Työelämässä minua motivoivat oppiminen ja tulosten saavuttaminen. Tuon työyhteisöön lisäarvoa energisyydellä ja pyrkimyksellä saavuttaa tuloksia muita innostaen. Työuraa on jo jonkun verran alla, joten odotan, että uudessa työssä pystyn hyödyntämään osaamistani ja kokemustani täysillä.

Työilmapiirissä arvosta asioiden liikkeellä pitämistä ja hyvää yhteistyötä sekä organisaation sisällä että sidosryhmien välillä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä minuun, saatan teidät yhteiseen keskusteluun.

Tilaa Rekrytointitallin uutiskirje

Soita