Blogi ja uutiset

Osaajat esille

Prosessiteollisuuden johtamisen, liiketoiminnan kehittämisen ja B2B-myynnin ammattilainen

Tänään artikkelissa esittäytyy prosessiteollisuuden moniottelija. Tämä osaaja on valmiina ottamaan vastaan uusia haasteita Etelä-Suomen alueella, esimerkiksi metsä-, pakkaus-, kuitu-, muovi- ja elintarviketeollisuuden tai niitä palvelevilta toimialoilta. Soveltuvia rooleja voisivat esimerkiksi olla liiketoiminta-, hankinta- tai tuotantojohtajan tehtävät. Mikäli organisaatiollanne on halu palkata suunnannäyttäjä, varustettuna merkittävällä kokemuksella prosessisteollisuudesta, tässä hän on. Aloittaaksemme keskustelun hänen mahdollisuuksista organisaatiossanne, ota minuun yhteys.

PROSESSITEOLLISUUDEN JOHTAMINEN | B2B | ASIAKASKOKEMUS | LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMINEN | HANKINNAT JA ULKOISTAMINEN | YLEISJOHTAMINEN

HALUTUT ROOLIT

Tulevassa käyntikortissani soisin lukevan esimerkiksi liiketoiminta-, hankinta- tai tuotantojohtaja tai voihan se olla päällikkökin, miten nyt organisaatiossanne onkaan tapana. Sovin parhaiten yhteisöön, jonka henki on ”tosissaan muttei vakavasti”.

Olen melkoisen järjestelmällinen ja tekemisen pitää olla mitattavaa kuhunkin toimintoon sopivilla mittareilla ja kun sellaisista on puutetta, niin luon niitä enemmän kuin mielelläni yhdessä työyhteisön kanssa. Sidosryhmäyhteistyötäkin saisi työhön sisältyä, onhan minulla laaja kokemus kaikkien mahdollisten tahojen kanssa toimimisesta.

YDINOSAAMINEN

Ehdotonta ydinosaamistani on tuotannollisen ja taloudellisen tiedon yhdistäminen toiminnan mittareiksi ja johtopäätöksiksi. Samoin hyvän asiakaskokemuksen mahdollistaminen luonnistuu, kuten myös kaikenlainen organisaation siilojen rajapinnoista löytyvä toiminnan suoraviivaistaminen. Myyntityössä olen hyvä, tulevassa työssäni se saisi nivoutua muihin osaamisalueiseeni. Strategisella tasolla pitkäaikaisten kehityskulkujen tarkastelu ja ennakointi on tärkeä osa osaamistani yhdessä perheyrityksien erityispiirteiden tuntemuksen kanssa. Päätöksentekokyky on myös asia, jonka haluan mainita. Päätösperuste ei ole koskaan ”musta tuntuu”, vaan päätös syntyy aina faktoista, joka on peräisin henkilöstön ammattitaidosta ja datasta.

Prosessiteollisuudesta työkokemukseni on 20 vuotta, joka jakautuu tasaisesti edellä mainittuihin ydinosaamisalueisiin.

TOIMIALA

Kaikki prosessiteollisuuden alat, esim. metsä-, pakkaus-, kuitu-, muovi- ja elintarviketeollisuus tai niitä palvelevat toimialat.

TOIMIALUE

Olen joustava asettumaan Etelä-Suomessa minne vain, suurin piirtein Pori-Tampere-Lahti linjasta alaspäin.

KIINNOSTAVAT ORGANISAATIOT

Organisaatio on mielestäni vetävä, kun ilmapiiri on avoin uusille ajatuksille ja niihin perehdytään, on ehdotus peräisin sitten keneltä tahansa. Pidän myös mahdollisuutta kouluttautumiseen tärkeänä arvona kaikilla organisaatiotasoilla. Yleisestikin tiedon jakaminen ja sen kulku halki työyhteisön mahdollisimman avoimesti on hyväksi. Mahdollisuus laaja-alaiseen, organisaation rajapinnat ylittävään työhön on kiehtova vetovoimatekijä.

Etsin ensisijaisesti yritystä, joka valmistaa konkreettisia tuotteita joihin ihminen elin- tai työympäristössään törmää tai yritystä, joka palvelee näiden tuotteiden valmistajia.

TAVOITTEET

Seuraavassa työssäni haluan laittaa kaiken osaamisen peliin tehtävässä, jossa voin aidosti hyödyntää laajaa kokemustani prosessiteollisuudessa. Elän nyt vaihetta, jolloin voin täysipainoisesti satsata liiketoiminnan eteenpäin viemiseen, ”ottaa työn myös harrastukseksi”. Motivaation lähteeni on uteliasuus, halu jatkuvasti oppia uutta, kehittää näin toimintaa ja nähdä tulokset. Urakiituri en aio olla, pikemminkin pitkäjänteinen, sitoutunut tekijä ja suunnannäyttäjä. Mahdollisuus etenemiseen organisaation sisällä hyvien tulosten perusteella on asia, jota arvostan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä minuun, saatan teidät yhteiseen keskusteluun.

elina.liikka@rekrytointitalli.fi

Puh. 040 161 2474

Tilaa Rekrytointitallin uutiskirje

Soita