Blogi ja uutiset

Rekrytoinnin asian­tuntija­blogit

Yhteistyö jalkapalloseura KäPan kanssa

Rekrytointitalli laajentaa jalkapalloyhteistyötään Käpylän Pallon edustusjoukkueen kanssa!

KäPa on Suomessa yksi ehdottomista kärkiseuroista suomalaisessa junioritoiminnassa. Viime vuosina Huuhkajissa esiintyneitä KäPa-lähtöisiä pelaajia ovat mm. 𝐀𝐧𝐬𝐬𝐢 𝐒𝐮𝐡𝐨𝐧𝐞𝐧, 𝐋𝐞𝐨 𝐕ä𝐢𝐬ä𝐧𝐞𝐧 𝐣𝐚 𝐎𝐧𝐧𝐢 𝐕𝐚𝐥𝐚𝐤𝐚𝐫𝐢.Yhteistyö KäPan kanssa on jatkumoa viime vuonna aloittamaamme Kiffen-yhteistyöhön. Tämänkaltainen yhteistyö on askel, joita vastaavista olemme Suomessa ja maailmalla kuulleet vasta kourallisesta tapauksia.

Tavoitteena on:

  • Auttaa pelaajia ymmärtämään ja analysoimaan omaa toimintaansa paremmin niin joukkueessa kuin myös kentän ulkopuolella.
  • Auttaa valmennusjohtoa ymmärtämään ja auttamaan pelaajia paremmin niin yksilö- kuin joukkuetasolla.
  • Hakea vastausta ikuisuuskysymykseen, minkälaisista persoonista ”unelmajoukkue” koostuu tai että kuinka tehokkaimmin vaikuttaa joukkueen suoritukseen persoonatasolla. Toimintamallia on lainattu ja kehitetty monille yrityselämästä tutuista työskentelyprofiilimalleilla.

 


 Annamme mielellämme lisätietoa tiimien kokoamisesta sekä bisneksen että urheilumaailman suhteen. Olethan Rekrytointitallin Mikko Kaikkoseen yhteydessä hyvin matalalla kynnyksellä!.

 

Mikko Kaikkonen
Toimitusjohtaja, rekrytointikonsultti
Kauppatieteiden lisensiaatti
040 577 3768
mikko.kaikkonen@rekrytointitalli.fi
 

+ Viimeisimmät postaukset

Rekrytointi ja peliteoria Uutiset

Rekrytointitallin uutiskirje 3/2023

Rekrytointitallin uutiskirjeessä: ELY-yhteistyöllä rekrytointistrategia kuntoon, yhteistyön aloitus KäPan kanssa, taloushallinnon ala, markkinakatsaus sekä uudet nettisivut.

Rekrytointi ja peliteoria Uutiset

Rekrytointitallin markkinakatsaus, toukokuu 2023

Rekrytointitallin markkinakatsauksessa käsittelyssä jälleen työmarkkinat Suomessa, taloushallintoala erikoisnostona.

Rekrytointi ja peliteoria

Yhteistyö jalkapalloseura KäPan kanssa

Rekrytointitalli jatkaa ennakkoluulotonta linjaansa. Niin jalkapallojoukkueissa kuin yritysten tiimeissä toimii samat lainalaisuudet. Ja loppujen lopuksi keskiössä on aina yksilö osana isompaa kokonaisuutta.

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitalli esittää: Maailman ensimmäinen yrityskulttuuri­matchausbotti

Kokeile maailman ensimmäistä yrityskulttuuri­matchausbottia! ​ ’Yrityskulttuuri’ on sana, jota viljellään jatkuvasti enemmän. Ihanan abstrakti käsite, josta on vaikea saada kiinni. Silti me kaikki tiedämme, että yrityskulttuurilla on merkitystä siinä, kun yritys pyrkii tavoitteisiinsa.

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin nelipäiväisen työviikon kokeilun ensitulokset

Rekrytointitallissa on firman perustamisesta asti ollut toimintatapana ajatella edistyksellisesti ja ennakkoluulottomasti.

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitalli aloittaa ennakkoluulottoman yhteistyön jalkapalloseura Kiffenin kanssa

Rekrytointitallissa on firman perustamisesta asti ollut toimintatapana ajatella edistyksellisesti ja ennakkoluulottomasti.

Tilaa Rekrytointitallin uutiskirje

Soita