Blogi ja uutiset

Rekrytoinnin asian­tuntija­blogit

Tutkija ja tutkimusryhmän vetäjä

Tällä kertaa artikkelissa esittäytyy kokenut tutkija ja tutkimusryhmän vetäjä. Laaja-alaista kokemusta on karttunut niin kotimaisista kuin kansainvälisistäkin tutkimusorganisaatioista. Tämän osaajan tavoitteena on asiantuntijapaikka julkisella-, järjestö- tai muulla yhteiskunnallisesti rakentavalla sektorilla. Mikäli tähän profiiliin sopiva vakanssi on auki organisaatiossanne, saatan teidät yhteiseen keskusteluun. Yhteystiedot artikkelin lopussa.

RESEARCH | ANALYTICS | Ph.D. | SOCIAL PSYCHOLOGY | SOCIAL VALUES | INSIGHT MANAGER | RESERACH TEAM LEADER

HALUTUT ROOLIT

Haen tutkimusryhmän vetäjän tai tutkimusjohtajan paikkaa julkisen- tai järjestösektorin tutkimus-, tiedontuotanto- tai innovointiyksiköissä.

YDINOSAAMINEN

HANKESUUNNITTELU JA -JOHTAMINEN

Työni markkinatutkimusyrityksessä Suomessa ja Iso-Britanniassa edellyttää nopeiden, mutta luotettavien tutkimusten toteuttamisen ja raportoinnin lyhyellä aikataululla.

Olen työskennellyt kolmessa yliopistossa Suomessa ja Iso-Britanniassa suunnitellen ja johtaen pitkiä ja monimutkaisia tutkimushankkeita yhdessä kansainvälisten kollegojen kanssa.

ANALYYSI JA RAPORTOINTI

Laajojen tutkimusaineistojen analyysi määrällisin ja laadullisin menetelmin tutkimuslaitoksissa perustutkimuksen ja soveltavan markkinatutkimuksen tarpeisiin.

Löydösten raportointi sekä tiivistetysti ei-asiantuntijoille, että laajasti asiantuntijayleisöille.

KOULUTUS JA KOMMUNIKAATIO

Olen järjestänyt useita työpajoja tutkimusmenetelmien ja kulttuurien, arvojen ja maailmankuvien tutkimuksen eri aiheista ja esittänyt näistä niin asiantuntija- kuin laajemman yleisön esitelmiä.

MONIKULTTUURISUUS

Koulutustaustani ja suuri osa ammatillista kokemustani on arvojen, kulttuurien, ja maailmankuvien tutkimuksen alalta ja työskentelystä monikulttuurisen työryhmän jäsenenä.

Kulttuurien, arvojen ja maailmankuvien kohtaaminen ja muutos on keskeinen teema julkaisuissani ja jatkuva tutkimuksen ja mielenkiinnon kohde.

TOIMIALA

Julkinen- tai järjestösektori (tutkimus-, tiedontuotanto- tai innovointiyksiköt).

TOIMIALUE

Pääkaupunkiseutu (Helsinki, Espoo)

KIINNOSTAVAT ORGANISAATIOT

Kela, OKM, VTT, THL ja muut julkisen sektorin tutkimusorganisaatiot

TAVOITTEET

Uuden kokeilu ja innovatiivisuus ovat keskeinen osa luonnettani ja olen omaksunut analyyttisen ymmärryksen ihmisten ja yhteisöjen toiminnasta ja vaikuttimista, erilaisten kulttuuristen arvojen kohtaamisesta ja kulttuurienvälisestä kommunikaatiosta. Tavoitteenani on löytää työyhteisö, jossa voin toimia näiden arvojen mukaisesti ja tuottaa laadukasta tietoa, joka edistää yhteiskunnan kehittymistä. Oikea tieto selkeästi kommunikoituna on elintärkeää, yhteiskunnalle, yhteisöille ja organisaatioille. Minua motivoivia aiheita, joihin palaan mahdollisuuksien mukaan työssäni ja aktivismin muodossa, ovat tasa-arvo ja yksilöiden perusturvallisuus sekä näiden yhteys ideologiseen polarisoitumiseen ja ääriliikkeiden kannatuksen kasvuun.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä minuun, saatan teidät yhteiseen keskusteluun.

elina.liikka@rekrytointitalli.fi

Puh. 040 161 2474

+ Viimeisimmät postaukset

Rekrytointi ja peliteoria Uutiset

Rekrytointitallin uutiskirje 3/2023

Rekrytointitallin uutiskirjeessä: ELY-yhteistyöllä rekrytointistrategia kuntoon, yhteistyön aloitus KäPan kanssa, taloushallinnon ala, markkinakatsaus sekä uudet nettisivut.

Rekrytointi ja peliteoria Uutiset

Rekrytointitallin markkinakatsaus, toukokuu 2023

Rekrytointitallin markkinakatsauksessa käsittelyssä jälleen työmarkkinat Suomessa, taloushallintoala erikoisnostona.

Rekrytointi ja peliteoria

Yhteistyö jalkapalloseura KäPan kanssa

Rekrytointitalli jatkaa ennakkoluulotonta linjaansa. Niin jalkapallojoukkueissa kuin yritysten tiimeissä toimii samat lainalaisuudet. Ja loppujen lopuksi keskiössä on aina yksilö osana isompaa kokonaisuutta.

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitalli esittää: Maailman ensimmäinen yrityskulttuuri­matchausbotti

Kokeile maailman ensimmäistä yrityskulttuuri­matchausbottia! ​ ’Yrityskulttuuri’ on sana, jota viljellään jatkuvasti enemmän. Ihanan abstrakti käsite, josta on vaikea saada kiinni. Silti me kaikki tiedämme, että yrityskulttuurilla on merkitystä siinä, kun yritys pyrkii tavoitteisiinsa.

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin nelipäiväisen työviikon kokeilun ensitulokset

Rekrytointitallissa on firman perustamisesta asti ollut toimintatapana ajatella edistyksellisesti ja ennakkoluulottomasti.

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitalli aloittaa ennakkoluulottoman yhteistyön jalkapalloseura Kiffenin kanssa

Rekrytointitallissa on firman perustamisesta asti ollut toimintatapana ajatella edistyksellisesti ja ennakkoluulottomasti.

Tilaa Rekrytointitallin uutiskirje

Soita