Blogi ja uutiset

Rekrytoinnin asian­tuntija­blogit

Tutkija ja tutkimusryhmän vetäjä

Tällä kertaa artikkelissa esittäytyy kokenut tutkija ja tutkimusryhmän vetäjä. Laaja-alaista kokemusta on karttunut niin kotimaisista kuin kansainvälisistäkin tutkimusorganisaatioista. Tämän osaajan tavoitteena on asiantuntijapaikka julkisella-, järjestö- tai muulla yhteiskunnallisesti rakentavalla sektorilla. Mikäli tähän profiiliin sopiva vakanssi on auki organisaatiossanne, saatan teidät yhteiseen keskusteluun. Yhteystiedot artikkelin lopussa.

RESEARCH | ANALYTICS | Ph.D. | SOCIAL PSYCHOLOGY | SOCIAL VALUES | INSIGHT MANAGER | RESERACH TEAM LEADER

HALUTUT ROOLIT

Haen tutkimusryhmän vetäjän tai tutkimusjohtajan paikkaa julkisen- tai järjestösektorin tutkimus-, tiedontuotanto- tai innovointiyksiköissä.

YDINOSAAMINEN

HANKESUUNNITTELU JA -JOHTAMINEN

Työni markkinatutkimusyrityksessä Suomessa ja Iso-Britanniassa edellyttää nopeiden, mutta luotettavien tutkimusten toteuttamisen ja raportoinnin lyhyellä aikataululla.

Olen työskennellyt kolmessa yliopistossa Suomessa ja Iso-Britanniassa suunnitellen ja johtaen pitkiä ja monimutkaisia tutkimushankkeita yhdessä kansainvälisten kollegojen kanssa.

ANALYYSI JA RAPORTOINTI

Laajojen tutkimusaineistojen analyysi määrällisin ja laadullisin menetelmin tutkimuslaitoksissa perustutkimuksen ja soveltavan markkinatutkimuksen tarpeisiin.

Löydösten raportointi sekä tiivistetysti ei-asiantuntijoille, että laajasti asiantuntijayleisöille.

KOULUTUS JA KOMMUNIKAATIO

Olen järjestänyt useita työpajoja tutkimusmenetelmien ja kulttuurien, arvojen ja maailmankuvien tutkimuksen eri aiheista ja esittänyt näistä niin asiantuntija- kuin laajemman yleisön esitelmiä.

MONIKULTTUURISUUS

Koulutustaustani ja suuri osa ammatillista kokemustani on arvojen, kulttuurien, ja maailmankuvien tutkimuksen alalta ja työskentelystä monikulttuurisen työryhmän jäsenenä.

Kulttuurien, arvojen ja maailmankuvien kohtaaminen ja muutos on keskeinen teema julkaisuissani ja jatkuva tutkimuksen ja mielenkiinnon kohde.

TOIMIALA

Julkinen- tai järjestösektori (tutkimus-, tiedontuotanto- tai innovointiyksiköt).

TOIMIALUE

Pääkaupunkiseutu (Helsinki, Espoo)

KIINNOSTAVAT ORGANISAATIOT

Kela, OKM, VTT, THL ja muut julkisen sektorin tutkimusorganisaatiot

TAVOITTEET

Uuden kokeilu ja innovatiivisuus ovat keskeinen osa luonnettani ja olen omaksunut analyyttisen ymmärryksen ihmisten ja yhteisöjen toiminnasta ja vaikuttimista, erilaisten kulttuuristen arvojen kohtaamisesta ja kulttuurienvälisestä kommunikaatiosta. Tavoitteenani on löytää työyhteisö, jossa voin toimia näiden arvojen mukaisesti ja tuottaa laadukasta tietoa, joka edistää yhteiskunnan kehittymistä. Oikea tieto selkeästi kommunikoituna on elintärkeää, yhteiskunnalle, yhteisöille ja organisaatioille. Minua motivoivia aiheita, joihin palaan mahdollisuuksien mukaan työssäni ja aktivismin muodossa, ovat tasa-arvo ja yksilöiden perusturvallisuus sekä näiden yhteys ideologiseen polarisoitumiseen ja ääriliikkeiden kannatuksen kasvuun.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä minuun, saatan teidät yhteiseen keskusteluun.

elina.liikka@rekrytointitalli.fi

Puh. 040 161 2474

+ Viimeisimmät postaukset

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin uutiskirje 4/2024, kesä

Odotettu koronlasku tapahtui. Tutustu Rekrytointitallin osaprojektien roolituksiin: Mainosnikkari, asiakaspalvelija, haastattelija, tutkija, myyjä, dd-prosessin vetäjä.

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin markkinakatsaus, 4/2024, kesä.

Ohjauskorot alkoivat laskea. Mikä vaikutus tällä on eri aloille?

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin uutiskirje 3/2024, toukokuu

Taloudessa alkaa näkyä positiivista virettä, rekrytointimarkkinat vielä odottelevat

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin markkinakatsaus, vuosi 2024, toukokuu

Rekrytointimarkkinoilla vieläkin odottava tunnelma

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointi ja Peliteoria: tekoäly ja hakemuspeli

Tekoälyn autuutta niin rekrytoijan kuin hakijoiden puolelta on ylistetty. Tosiasiassa se teettää vaan lisää töitä.

Tilaa Rekrytointitallin uutiskirje

Soita