Blogi ja uutiset

Rekrytoinnin asian­tuntija­blogit

Teollisuuden yritysjohtaja, myynnin valmentava kehittäjä

Osaajat esille -artikkelisarja esittelee anonyymisti ammattilaisia, jotka etsivät uusia mahdollisuuksia uralleen. Esittelyiden tarkoituksena on tuoda esille maistiaisia heidän kokemuksestaan ja tavoitteistaan, sekä luoda yhteys osaajien ja yritysten välille matalalla kynnyksellä. Osaajaprofiilit on luotu yhteistyössä esittelyissä mukana olevien ammattilaisten kanssa.

Tässä artikkelissa osaamisestaan antaa näytteen teollisuuden yritysjohtaja, jolla on valmiudet liiketoimintanne kehittämiseen kokonaisvaltaisesti, myös myynnin valmentajana. Hänellä on rohkeutta sekä osaamista kehittää liiketoimintaa myös yritysten ja liiketoimintojen ostamisella. Uuden tehtävän hän toivoo sijaitsevan pääkaupunkiseudulla, mutta on halukas ottamaan myös kansainvälistä liiketoimintaa vastuulleen. Haluatko keskustella hänen kanssaan lisää? Ota minuun yhteyttä, saatan teidät yhteiseen keskusteluun.

LIIKETOIMINNAN JOHTAMINEN JA KEHITTÄMINEN | B2B | DIGITAALINEN MARKKINOINTI | KANSAINVÄLINEN KUMPPANUUS | MYYNNIN VALMENTAMINEN | TOIMITUSKETJUN OPTIMOINTI |

HALUTUT ROOLIT

Toimitusjohtaja: Minulla on vuosien kokemus kokonaisvastuullisesta PK-yrityksen johtamisesta ja liiketoiminnan kehittämisestä. Minulla on pätevyys talouden, logistiikan ja varastoinnin optimoinnin, henkilöstön kehittämisen, markkinoinnin, myynnin ja hallinnon johtamiseen. Minulla on rohkeutta ja osaamista kehittää liiketoimintaa myös yritysten ja liiketoimintojen ostamisella.

Myyntijohtaja: Myyntiä olen johtanut vuodesta 2008. Johdan edestä ja toimin itse myynnin valmentajana ja sparraajana sekä autan muilla tavoin myyntihenkilöitä saavuttamaan tavoitteensa. Mittaan myynnin tekemistä ja tuloksia tarkasti. Olen vaativa mutta reilu myynnin esimies.

Toimialajohtaja / Liiketoimintajohtaja: Yrityksen toimialajohtajaksi minulla on erinomaiset edellytykset ja osaaminen. Olen tiimipelaaja ja pidän aktiivisesta johtoryhmätyöskentelystä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Olen valmis ottamaan liikevaihdoltaan suurenkin liiketoiminnan johtamisen vastuulleni.

Teknologiaa maahantuovan tai valmistavan PK-yrityksen hallituksen jäsen: Minulla on vuosien kokemus teknistä myyntiä harjoittavien PK-yritysten hallitustyöskentelystä. Hallituksen jäsenenä olen sitoutunut, perehtyvä ja aktiivinen ideoija.

Nykyisessä tehtävässäni en ole jarrutellut ja olemme saaneet paljon hyvää aikaan. Liikevaihto on noussut viiden vuoden aikana noin 1.5M euroa markkinoilla, joiden kasvu on ollut käytännössä nolla ja tulostakin tehdään 7.5% tasolla koronastakin huolimatta. Tänä aikana olen tehnyt yhteistyösopimuksia yli 20 uuden ulkomaalaisen toimittajan kanssa, ostanut liiketoiminnan, uudistanut niin myynnin kuin markkinoinnin prosessit, hoitanut itse avainasiakkuuksia ja viimeisimpänä pari kuukautta sitten solmin yrityksen suurimman kaupan kautta aikojen.

YDINOSAAMINEN

Luonteeltani olen hyvin sosiaalinen ja helposti lähestyttävä, avoin henkilö, joka mielellään johtaa edestä ja näyttää hyvää esimerkkiä niin eettisessä kuin ammatillisessa näkökulmassa. Minulla on kyky saada ihmisten luottamus puolelleni ja innostaa heitä parempiin suorituksiin. Myynnin johtajana olen valmentava kehittäjä. Olen usein mukana myyntiprosesseissa ja teen itse aktiivisesti myyntityötä, mutta kunnian menestyksestä haluan osoittaa koko organisaatiolle.

Johtajana olen aktiivinen ja energinen, ehdoton vahvuuteni on myyntityön kehittämisessä ja henkilöstön innostajana. Ajattelen aina positiivisesti ja luon hyvää energiaa työympäristööni, niin kollegoiden kuin asiakkaidenkin keskuudessa. Olen taitava neuvottelija ja idean myyjä, ja osaan myös kuunnella.

Olen koko urani toiminut teollisuuteen teknologiaa ja osaamista toimittavien yritysten palveluksessa. Minulla on teknistä osaamista teollisuusautomaation ja -sähköistyksen, metallin työstön ja koneistuksen sekä kiinteistöjen lämmityksen ja jäähdytyksen – toimialoilta.

Tähtään aina korkealle ja luon edellytyksiä tavoitteiden saavuttamiseksi. Haen aktiivisesti uusia liiketoimintamahdollisuuksia niin tuotekehityksen kuin yritysostojenkin avulla. Olen asiakaslähtöinen johtaja, jonka tarkoituksena on luoda hyvää tulosta ja positiivista energiaa niin edustamalleni yritykselle kuin asiakkaille.  

TOIMIALA

Työhistoriani on vahvasti teollisuuden B2B liiketoiminnassa, tehtaiden tehokkuutta ja tuottavuutta parantavien ratkaisuja tarjoavien yritysten palveluksessa. Teollisuuden toimialoista kiinnostaa kaikki ja hankkiudun mielelläni epämukavuusalueille laajentaakseni osaamistani.

TOIMIALUE

Varsinainen toimipaikkani olisi hyvä sijaita pääkaupunkiseudulla mutta olen valmis matkustamaan ja myös ottamaan kansainvälistä liiketoimintaa vastuulleni. Mieleltäni olen avoin, joka nauttii neuvotteluista kansainvälisessä ympäristössä.

KIINNOSTAVAT ORGANISAATIOT

Minua kiinnostavat niin PK- kuin suuretkin yritykset, jotka tarjoavat, valmistavat tai maahantuovat teknologiaa, joka parantaa teollisuuden asiakkaiden kannattavuutta, ympäristöystävällisyyttä, työergonomiaa tai osaamista. Haluan olla osa organisaatiota, jossa on tekemisen meininki ja ylpeyttä omasta osaamisestaan.

TAVOITTEET

Minulla on energiaa, olen rohkea ja pidän haasteista. Nyt on hetki etsiä jotain uutta, jossa voisin hyödyntää osaamistani ja kehittyä vieläkin paremmaksi niin johtajana kuin liiketoiminnassakin. Olen 47-vuotiaana parhaassa kunnossa niin henkisesti kuin fyysisestikin ottamaan seuraavan askeleen kohti haasteellisempaa vastuuta ja näyttää lisäarvoni liiketoiminnan kehittäjänä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä minuun, saatan teidät yhteiseen keskusteluun.
elina.liikka@rekrytointitalli.fi
Puh. 040 161 2474
 

+ Viimeisimmät postaukset

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin uutiskirje 3/2024, toukokuu

Taloudessa alkaa näkyä positiivista virettä, rekrytointimarkkinat vielä odottelevat

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin markkinakatsaus, vuosi 2024, toukokuu

Rekrytointimarkkinoilla vieläkin odottava tunnelma

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointi ja Peliteoria: tekoäly ja hakemuspeli

Tekoälyn autuutta niin rekrytoijan kuin hakijoiden puolelta on ylistetty. Tosiasiassa se teettää vaan lisää töitä.

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin uutiskirje, 2/2024, maaliskuu

Rekrytointimarkkinoilla yhä odottava tunnelma

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin markkinakatsaus, vuosi 2024, maaliskuun päivitys

Miltä näyttää rekrytoinnin vuosi 2024?

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin uutiskirje, 1/2024, tammikuu

Rekrytoinnit lähdössä kasvuun vuonna 2024

Tilaa Rekrytointitallin uutiskirje

Soita