Blogi ja uutiset

Rekrytoinnin asian­tuntija­blogit

Strategisti, liiketoiminnan ja asiakassuhteiden kehittäjä

Osaajat esille-artikkelisarja tekee paluun talvitauon jälkeen ja ensimmäisenä vuorossa alansa huippuammattilainen. Tämä osaaja työskentelee ICT-teollisuuden alalla maa- ja myyntijohtajana. Tavoitteena on löytää hänelle uusi positio, jossa pääsee hyödyntämään kerrytettyä osaamistaan automaation, robotiikan ja ICT-teollisuuden aloilta.Tämä rohkea ihmissuhdetaituri voi auttaa yrityksiä myös kansainvälistymisen saralla. Teknologian innovaatioiden ja tämän huippuosaajan avulla kohti parempaa tulevaisuutta. Haluatko keskustella hänen kanssaan lisää? Ota minuun yhteyttä, saatan teidät yhteiseen keskusteluun.

COUNTRY MANAGEMENT | GENERAL MANAGEMENT | BUSINESS DEVELOPMENT | CUSTOMER PARTNERSHIP | B2B | INTERNATIONAL | SALES MANAGEMENT | BRAND AWARENESS | AUTOMATION | ROBOTICS | ICT |

HALUTUT ROOLIT

Haen toimenkuvaa, joissa voin vaikuttaa yrityksen menestykseen sekä olla mukana rakentamassa sen tulevaisuutta. Pienemmissä yrityksissä toimenkuva voi olla maajohtaja, myynninjohtaja tai toimitusjohtaja. Suuremmissa yrityksissä roolini voi olla myös näiden nimikkeiden ulkopuolelta.

YDINOSAAMINEN

Ihmissudetaitojen ja rohkean luonteeni ansiosta pystyn rakentamaan luottamuksellisen suhteen asiakkaiden sekä edustamani yrityksen välille nopeasti. Tämä mahdollistaa uusien asiakkaiden sekä strategisten kumppaneiden hankkimiseen liiketoiminnan kasvattamiseksi. 

Olen työskennellyt automaation, robotiikan sekä ICT-teollisuuden alalla, joten pystyn hyödyntämään laajaa verkostoani monella eri alalla toimiessani.

Edellä mainittuja vahvuuksia olen voinut hyödyntää nykyisessä toimessani Maa -ja myyntijohtajana ICT-alalla, jossa olen toiminut vuodesta 2016 lähtien. Tämän aikana olen rakentanut brändimme näkyvyyttä sekä kolminkertaistanut liikevaihtoemme Suomessa.

Organisaation sisäisessä työskentelyssä kanssani on helppo tehdä yhteistyötä ja pystyn innostamaan muita ihmisiä tekemään parhaansa positiivisessa ilmapiirissä.

TOIMIALA

Teknologiateollisuus, vihreä energia, robotiikka, kyberturvallisuus, ICT, teollisuus-IT.

TOIMIALUE

Toimipaikkani voisi sijaita pääkaupunkiseudulla ja minulla on valmiudet matkustamiseen. Tulevaisuudessa näen itseni työskentelemässä myös ulkomailla, esimerkiksi Sveitsissä tai Yhdysvalloissa. Pystyn auttamaan yritystä myös kansainvälistymisessä.

KIINNOSTAVAT ORGANISAATIOT

Olen kiinnostunut työskentelemään organisaatioissa, joissa huolehditaan hyvästä työilmapiiristä ja asioita tehdään yhteistyössä kaikkien tasojen välillä. Positiivisena puolena näen myös matalan organisaation sekä yrityksen riittävän ketteryyden reagoida jatkuvasti muuttuviin olosuhteisiin.

TAVOITTEET

Osallistuin tähän anonyymiin osaajaprofiiliin, jotta voisin löytää jopa yllättäviä vaihtoehtoja urani kehittämiseksi 45-vuotiaana. Haluan olla mukana toiminnassa, jolla voimme rakentaa parempaa tulevaisuutta teknologisten innovaatioiden tarjoamilla vaihtoehdoilla esimerkiksi kestävämmän kehityksen mahdollistamiseksi.

Kehitän itseäni jatkuvasti, niin töiden ohella, kuin myös muilla alueilla ja olen kiinnostunut myös jatko-opinnoista.

Työn vastapainoksi nautin liikunnasta lumilautailun ja maastopyöräilyn parissa sekä luonnossa liikkumalla. Näiden lisäksi mielenkiinnon alueisiin kuuluu matkustaminen, musiikki sekä elokuvat.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä minuun, saatan teidät yhteiseen keskusteluun.

elina.liikka@rekrytointitalli.fi

Puh. 040 1612474

+ Viimeisimmät postaukset

Rekrytointi ja peliteoria Uutiset

Rekrytointitallin uutiskirje 3/2023

Rekrytointitallin uutiskirjeessä: ELY-yhteistyöllä rekrytointistrategia kuntoon, yhteistyön aloitus KäPan kanssa, taloushallinnon ala, markkinakatsaus sekä uudet nettisivut.

Rekrytointi ja peliteoria Uutiset

Rekrytointitallin markkinakatsaus, toukokuu 2023

Rekrytointitallin markkinakatsauksessa käsittelyssä jälleen työmarkkinat Suomessa, taloushallintoala erikoisnostona.

Rekrytointi ja peliteoria

Yhteistyö jalkapalloseura KäPan kanssa

Rekrytointitalli jatkaa ennakkoluulotonta linjaansa. Niin jalkapallojoukkueissa kuin yritysten tiimeissä toimii samat lainalaisuudet. Ja loppujen lopuksi keskiössä on aina yksilö osana isompaa kokonaisuutta.

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitalli esittää: Maailman ensimmäinen yrityskulttuuri­matchausbotti

Kokeile maailman ensimmäistä yrityskulttuuri­matchausbottia! ​ ’Yrityskulttuuri’ on sana, jota viljellään jatkuvasti enemmän. Ihanan abstrakti käsite, josta on vaikea saada kiinni. Silti me kaikki tiedämme, että yrityskulttuurilla on merkitystä siinä, kun yritys pyrkii tavoitteisiinsa.

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin nelipäiväisen työviikon kokeilun ensitulokset

Rekrytointitallissa on firman perustamisesta asti ollut toimintatapana ajatella edistyksellisesti ja ennakkoluulottomasti.

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitalli aloittaa ennakkoluulottoman yhteistyön jalkapalloseura Kiffenin kanssa

Rekrytointitallissa on firman perustamisesta asti ollut toimintatapana ajatella edistyksellisesti ja ennakkoluulottomasti.

Tilaa Rekrytointitallin uutiskirje

Soita