Blogi ja uutiset

Rekrytoinnin asian­tuntija­blogit

Myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen moderni ammattilainen

Tällä kertaa esittäytyy vähittäiskaupan liiketoimintojen moderni ja empaattinen johtohahmo, jolla on kyky vahvistaa organisaationsa ammattilaisten osaamista vastuullisella ja kestävällä tavalla. Tehdyt tulokset puhuvat puolestaan, kun tämä huippuammattilainen on ollut mukana nostamassa yrityksiä alan markkinajohtajiksi. Hän toimii sujuvasti erilaisissa toimintaympäristössä, useissa erilaisissa tehtävissä ja vieläpä useilla eri kielillä. Onko hän vastuullisen ja innovatiivisen organisaationne tuleva myyntijohtaja, operatiivinen johtaja tai miksipä ei vaikka toimitusjohtaja?

Lue koko artikkeli ja ota yhteyttä, kerron kuinka saatte napattua hänet tiimiinne ennen muita.

RETAIL | SALES EXECUTIVE | SALES & BUSINESS DEVELOPMENT | SALES & CONCEPT MANAGEMENT | TEAM MANAGEMENT | SUSTAINABILITY | LEADERSHIP | HIGH PERFORMANCE CULTURE

HALUTUT ROOLIT  

"Toivon, että voin kehittää itseäni, muuta tiimiä ja koko yritystä tuloksellisesti, tavoitteellisesti ja vastuullisesti. Maailma muuttuu ja meidän on kehityttävä sen mukana. Perustuen pitkään operatiiviseen kokemukseeni ja tapaani johtaa ihmisiä empaattisesti, jossa ihmisten vahvuudet saadaan parhaalla mahdollisella tavalla tuotua esille, näen itseni tulevaisuudessa":

  • operatiivisessa johdossa
  • operatiivisena päällikkönä
  • myyntipäällikkönä
  • asiakkuuspäällikkönä
  • myyntijohtajana
  • myynnin Team Leaderina
  • toiminnanjohtajana tai toimitusjohtajana


YDINOSAAMINEN

"Yli viidentoista vuoden vankka kokemus yritystoiminnasta kaupan alalta, jossa olen johtanut operatiivista liiketoimintaa paljon perustuen dataan ja faktoihin mutta samalla tiedostaen, että liiketoiminnassa on olemassa paljon elementtejä, jotka eivät perustu dataan tai faktoihin. Näissä tilanteissa olen johtanut toimintaa vahvalla ja jämäkällä mutta empaattisella otteella perustuen kokemukseeni. Olen saanut aikaan isoja liikevaihtokasvuja ja tuloksen parantumisia johtuen siitä, että olen taidokas saamaan kaikki yrityksessä tekemään töitä kohti yhteisiä tavoitteitta. Olen ollut mukana useassa vähittäiskaupan alan yrityksessä kehittämässä liiketoimintaa yrityksen alkuajoista siihen asti, että yritykset ovat kasvaneet markkinajohtajiksi. Kokemusta minulla on sekä suomen että pohjoismaiden markkinoista. Minulla on kokemusta myös johtoryhmä-työskentelystä. Erinomaiset kielitaidot Suomi, Ruotsi ja Englanti.

Olen ylpeä menestyksestä, mitä olen saavuttanut ja samalla olen ylpeä saamastani palautteesta koskien johtamistyyliäni ja tavastani johtaa toimintaa. Olen erittäin positiivinen ja sosiaalinen verkostoituja. Vahvuuksiini kuuluu hyvät esiintymistaidot monella eri kielellä. Johtajana olen luonnollinen ja karismaattinen ja johdan toimintaa ihmisläheisesti ja läpinäkyvästi. Strategiat ja tavoitteet pohjautuvat faktoihin, mutta yhdessä luomme toimintatavat perustuen yhteisiin tavoitteisiin.

Poikkeusolot ovat tuoneet mukanaan paljon epävarmoja asioita ja tilanteita. Näihin tilanteisiin tarvitaan kokemusta, empaattisuutta ja liiketoiminnan ammattitaitoa näin ollen minulla hyvät kokemukset ja valmiudet sekä johtaa toimintaa ihmisiä paikan päällä mutta myös etänä."

TOIMIALA  

"Minulla on paljon kokemusta kaupan alalta, mutta olen hyvin utelias ja halukas oppimaan uutta, joten ala voisi hyvinkin olla jotain ihan uutta. Toimialat, jotka myynnin tai johtamisessa eniten kiinnostaa on kaupan- ja myynnin ala (kaikki osa-alueet), henkilöstöala, hyvinvointi ja terveydenhuolto sekä opetusala."

TOIMIALUE

Uusimaa

KIINNOSTAVAT ORGANISAATIOT

"Minua kiinnostaa sekä johtotehtävät, että asiantuntijatehtävät myynnin parissa. Yrityksen koolla ei ole väliä, mutta mieluiten teen töitä vastuullisen toimijan kanssa kaupan-, hyvinvoinnin/terveydenhuolto-, henkilöstö- tai opetusalalla. Minua kiinnostaa innovatiiviset organisaatiot, jossa vahvasti kehitetään toimintaa tavoitteellisesti kohti uusia vastuullisempia toimintamalleja. Yritykset kuten Kesko, S-ryhmä, Lidl ja Tukkuliikkeet. Organisaatiot kuten SPR, UNICEF ja eri säätiöt."

TAVOITTEET

"Minulla on edelleen työuran alkutaipaleelta oleva palo ja halu kehittää itseäni ja yritystoimintaa vastuullisesti. Uskon vahvasti, että voidaan korvata monta perinteistä mallia tai toimintatapaa modernimmilla ja vastuullisemmilla toimintatavoilla ilman, että kannattavuus kärsii. Tämä vaatii kärsivällisyyttä, johdonmukaisuutta, selkeitä tavoitteita ja aitoa halua kehittyä. Haluan omalta osaltani olla mukana kehittämässä ja johtamassa toimintaa, josta voin yhdessä henkilökunnan kanssa olla ylpeä."

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä minuun, saatan teidät yhteiseen keskusteluun.

elina.liikka@rekrytointitalli.fi
Puh. 040 1612474

+ Viimeisimmät postaukset

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin uutiskirje 4/2024, kesä

Odotettu koronlasku tapahtui. Tutustu Rekrytointitallin osaprojektien roolituksiin: Mainosnikkari, asiakaspalvelija, haastattelija, tutkija, myyjä, dd-prosessin vetäjä.

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin markkinakatsaus, 4/2024, kesä.

Ohjauskorot alkoivat laskea. Mikä vaikutus tällä on eri aloille?

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin uutiskirje 3/2024, toukokuu

Taloudessa alkaa näkyä positiivista virettä, rekrytointimarkkinat vielä odottelevat

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin markkinakatsaus, vuosi 2024, toukokuu

Rekrytointimarkkinoilla vieläkin odottava tunnelma

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointi ja Peliteoria: tekoäly ja hakemuspeli

Tekoälyn autuutta niin rekrytoijan kuin hakijoiden puolelta on ylistetty. Tosiasiassa se teettää vaan lisää töitä.

Tilaa Rekrytointitallin uutiskirje

Soita