Blogi ja uutiset

Rekrytoinnin asian­tuntija­blogit

Myynnin ja asiakkuuksien kehittäjä

Osaajat esille artikkelisarja esittelee anonyymisti ammattilaisia, jotka etsivät uusia mahdollisuuksia uralleen. Esittelyiden tarkoituksena on tuoda esille maistiaisia heidän kokemuksestaan ja tavoitteistaan, sekä luoda yhteys osaajien ja yritysten välille. Osaajaprofiilit on luotu yhteistyössä esittelyissä mukana olevien ammattilaisten kanssa. Yhtä lailla, kuin on olemassa piilotyöpaikkoja, on myös piilo-osaajia. Haluan osaajaprofiilien julkaisujen avulla olla mahdollistamassa talenttien ja työpaikkojen yhdistämisessä matalalla kynnyksellä. Tänään teille esittäytyy palvelumyynnin todellinen ammattilainen. Hän on saanut kiitosta luottamusta herättävästä otteestaan, lisäarvon tuottamisesta asiakkailleen sekä valmentavasta esihenkilö työstään niin asiakkailtaan, esimiehiltään kuin alaisiltaankin.

Onko organisaatiossanne paikka myynnin valmentajalle ja asiakkuuksien hoidon asiantuntijalle? Mikäli näin on, ota yhteyttä, saatan teidät yhteiseen keskusteluun. Tämän artikkelin osaajan unelmana on päästä työssään yhdistämään myynnin ja työnohjaajan taidot. Olkaa hyvät.

SALES EXECUTIVE NEW SALES| B2B | BUSINESS DEVELOPEMENT | CUSTOMER RELATIONS | IN-HOUSE COACHING | CAREER COACHING

HALUTUT ROOLIT 

Asiakkuuspäällikkö: Pitkä kokemus luottamusta herättävästä asiakkuustyöstä. Intohimonani erinomainen asiakaskokemus. Rakastan tehdä työtä ihmisten parissa ja auttaa heitä onnistumaan.

Myyntipäällikkö: Pidän työskentelystä ihmisten parissa ja minulle on tärkeää tuottaa asiakkailleni arvoa. Olen omimmillani pitkäjänteisessä palvelumyynnissä. Koko myynnin prosessi hallussa!

Myynnin valmentaja/palvelupäällikkö: Minulla on pitkä kokemus myynnistä ja sen eri vaiheista. Minulla olisi paljon annettavaa myynnin prosessin eri vaiheiden valmentamisessa sekä myyjän mentaalisen kyvykkyyden ylläpidon sparraamisessa.

In-house coach: Olen keitetty monenlaisissa liike-elämän liemissä ja omaan työnohjaajana valmentamisen taidon. Erityisosaamistani ovat haastavat asiakastilanteet, organisaatiomuutokset, tiimihaasteet, työn rajaaminen, hallinnan tunne työssä.

YDINOSAAMINEN

Ihmisenä olen energinen, luottamusta herättävä ja sisukas. Olen innokas oppimaan uutta ja tahdon pysyä jatkuvassa muutoksessa mukana onnistujana, en selviytyjänä. Rakastan työtä ihmisten parissa, mutta tahdon välillä vetäytyä rauhaan ja tehdä töitä itsekseni. Tiimin jäsenenä otan helposti kellokallen ja organisoijan roolit. Minulle on tärkeää tehdä työt ajoissa ja sisällöllisesti hyvin. Dokumenteissa en ole pilkunviilaaja, vaan tahdon päästä reippaasti eteenpäin.Tahdon jakaa onnistumiset ja epäonnistumiset työkavereiden kanssa. Juoruilusta en pidä, vaan olen lojaali ja tasapuolinen työkaveri.

Yli 15-vuotta kokemusta liikkuvasta haastavasta palvelumyynnistä. Hallitsen koko myyntiprosessin itsenäisen johtamisen kylmäsoitoista kaupan päättämiseen ja asiakkuuden implementointiin. Minulla on saman verran kokemusta myös asiakkuuden hoitotyöstä, jossa syvennytään asiakkuuden kehittämiseen ja lisäarvon tuottamiseen asiakkaalle. Tässä työssä olen tottunut analyysien tekijä, kouluttaja sekä konsultti.

Esihenkilökokemusta minulla on reippaat 10-vuotta palvelualalta. Olen johtanut 2-12 henkilön tiimejä, vastaten johtamani yksikön tuloksesta. Esihenkilötyössä tehtäviini kuuluivat HR-tehtävät (rekrytointi, kehityskeskustelut), suorituksen johtaminen sekä asiakaspalautteet. Työnohjaajaopintojeni myötä olen käyttänyt enemmän valmentavaa menetelmää esihenkilötyössä.

TOIMIALA

Unelmatyöni on palvelualalla, työhyvinvointiin tai työkykyjohtamiseen liittyvässä yrityksessä. Ensisijaisesti tahtoisin toimia myynnin, asiakkuuksien tai myynnin kehittämisen tehtävässä. Jonkin yrityksen sisäinen valmentajan rooli - in-house coach olisi unelma. Mieluiten toimisin asiantuntijana, en esihenkilön roolissa.

TOIMIALUE

Työpaikka voi sijaita laajasti Länsi-Suomen alueella, jos etätyö on mahdollista. Jos ei, silloin toivon työpaikan sijaitsevan Pirkanmaalla.

KIINNOSTAVAT ORGANISAATIOT

Solita, Gofore, Integrata, Framery

Barona, Varma, Elo, Ilmarinen

Heltti, Pihlajalinna, Mehiläinen

TAVOITTEET

Tavoitteena innostua ja onnistua. Työn merkityksellisyys tärkeää. Minulla on nyt aikaa panostaa uraan!

Toivon uuden työnantajani olevan kulttuuriltaan avoin ja oikeudenmukainen - tehdään lujasti töitä ja jaetaan työn ilot ja surut toista arvostavasti.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä minuun, saatan teidät yhteiseen keskusteluun.

elina.liikka@rekrytointitalli.fi

Puh. 040 1612474

+ Viimeisimmät postaukset

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin markkinakatsaus, 4/2024, kesä.

Ohjauskorot alkoivat laskea. Mikä vaikutus tällä on eri aloille?

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin uutiskirje 3/2024, toukokuu

Taloudessa alkaa näkyä positiivista virettä, rekrytointimarkkinat vielä odottelevat

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin markkinakatsaus, vuosi 2024, toukokuu

Rekrytointimarkkinoilla vieläkin odottava tunnelma

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointi ja Peliteoria: tekoäly ja hakemuspeli

Tekoälyn autuutta niin rekrytoijan kuin hakijoiden puolelta on ylistetty. Tosiasiassa se teettää vaan lisää töitä.

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin uutiskirje, 2/2024, maaliskuu

Rekrytointimarkkinoilla yhä odottava tunnelma

Tilaa Rekrytointitallin uutiskirje

Soita