Blogi ja uutiset

Rekrytoinnin asian­tuntija­blogit

Muutoksen mahdollistaja, markkinoinnin ammattilainen

Osaajat esille -blogissa esitellään anonyymisti huippuammattilaisia, jotka etsivät uusia uramahdollisuuksia hiljaisesti. Esittelyissä tuodaan esille maistiaisia heidän kokemuksestaan ja tavoitteistaan, tavoitteena luoda yhteys osaajien ja yritysten välille matalalla kynnyksellä. Kenties Osaajat esille-ammattilaisten joukosta löytyy teidän organisaationne kiinnostava ammattilainen, joka on vain yhden yhteydenoton päässä. Osaajaprofiilit on luotu yhteistyössä esittelyissä mukana olevien ammattilaisten kanssa. Onko tässä seuraava rekrytointinne?

Esittelyssä markkinoinnin ammattilainen, jolla on lähes vuosikymmenen kokemus markkinoinnin ja myynnin digitalisoimisesta sekä brändien johtamisesta. Hän on rohkea uudistaja, muutoksen mahdollistaja ja ihmisläheisen yrityskulttuurin rakentaja, jolla on kyky johtaa ihmisiä ja muutosprojekteja onnistuneesti. Onko tämä osaaja organisaationne tuleva markkinointijohtaja tai markkinointipäällikkö, joka johtaa brändiänne muuttuvassa toimintaympäristössä ja luo markkinointi- ja myyntikulttuuria, jossa koko organisaationne sitoutuu yhteisiin tavoitteisiin?

Lue koko artikkeli ja ota yhteyttä, kerron kuinka saatte napattua hänet tiimiinne ennen muita.

 

HALUTUT ROOLIT

Etsin strategisen markkinoinnin roolia, jossa pääsen kehittämään yrityksen markkinointia ja liiketoimintaa sekä työskentelemään yrityksen johdon kanssa. Minulla on vahva osaaminen markkinoinnin ja myynnin digitalisoimisesta ja kyky saada ihmiset mukaan muutokseen. Uskallan katsoa asioita laatikon ulkopuolelta ja haastaa nykyisiä toimintatapoja.

Omaan monipuolisen kokemuksen erilaisten markkinointistrategioiden hyödyntämisestä ja ratkaisen myynnin haasteet muuttamalla toimintatapoja ja hyödyntämällä uusimpia digitaalisia työkaluja. Pystyn pitämään monta lankaa käsissäni ja vahvistamaan yrityksen brändiä systemaattisella ja puhuttelevalla markkinointiviestinnällä.

Etsin positiota, jossa toimin markkinoinnin esihenkilönä tai sparraan johtoa liiketoiminnan muutoshankkeissa. En tarvitse valmiita vastauksia, vaan työskentelen mielellään myös uusissa postioissa.

Mahdolliset tittelit: Markkinointijohtaja, markkinointipäällikkö tai strategistin rooli.

YDINOSAAMINEN

Minulla on lähes 10 vuoden kokemus markkinoinnin ja myynnin digitalisoimisesta sekä brändien johtamisesta. Olen digitalisoinut palveluyritysten markkinointia, johtanut brändinmuutosprojektia ja uudistanut verkkosivustoja pohjoismaisella tasolla, jotta markkinointi ja myynti pääsevät kaupallisiin tavoitteisiin kilpailuilla toimialoilla.

Olen ollut luomassa markkinointi- ja myyntikulttuuria, jossa markkinointi ja myynti toimivat saumattomasti yhdessä. Käytännössä tämä on tarkoittanut avoimen keskustelukulttuurin rakentamista, markkinointimateriaalin luomista myynnin tarpeisiin ja myynnin sitouttamista yhdessä sovittuihin toimintatapoihin. Työskentely myynnin parissa on opettanut työskentelemään ratkaisukeskeisesti ja muuttamaan haasteet tulokseksi.

Minulla on kyky pukea yrityksen strategia sanoiksi ja positioida brändi vastaamaan haluttua asemaa markkinassa. Olen tottunut johtamaan mainostoimistoja tuloksekkaasti ja tekemään laajasti yhteistyöstä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Kilpaurheilutaustani myötä työskentelen myös paineen alla pilke silmäkulmassa ja omalla esimerkilläni tuon työyhteisöön positiivista tekemisen meininkiä. Uskon vahvasti ihmisiin ja haluan saada ympärilläni olevat ihmiset kukoistamaan ja tavoittelemaan omia unelmiaan.

TOIMIALA

Olen työskennellyt finanssi- ja palvelualoilla, isoissa konserneissa sekä kasvuyrityksissä. Palvelu- ja teknologia-alan lisäksi näen kiinnostavana alustatalouden ja arkea helpottavien digitaalisten ratkaisuiden parissa työskentelyn. Työskentelen mielellään myös vahvojen brändien, esimerkiksi ruoan, hyvinvoinnin ja liikunnan, parissa.

Toimialaa tärkeämpää on kuitenkin yrityksen aito halu kehittyä ja menestyä tulevaisuudessa.

TOIMIALUE

Turku, Helsinki, Espoo, Vantaa tai Tampere.

KIINNOSTAVAT ORGANISAATIOT

Haluan työskennellä johto- tai asiantuntijatehtävissä markkinoinnin ja liiketoiminnan kehityksen parissa. Olen kiinnostunut organisaatioista, jotka haluavat kehittää ja digitalisoida liiketoimintaansa.

Kiinnostavia yrityksiä ovat palvelualan yritykset, kuten Elisa tai Sanoma, sekä tunnetut kuluttajabrändit, kuten Elovena ja Valio. Työ digitaalisten ratkaisuiden parissa kiinnostaa esimerkiksi S- ja K-ryhmällä.

Mielenkiintoisena pidän myös organisaatioita, joiden kanssa jaan arvomaailmani. Arvojani ovat yhdessä tekemisen kulttuuri, työelämän ja vapaa-ajan tasapaino, osaamisen kehittäminen ja inhimillisyys.

TAVOITTEET

Haluan työskennellä markkinointi- ja liiketoimintajohdossa ja kehittää myös yrityksen kulttuuria ja ihmisten osaamista. Uskon vahvasti ketterään kokeilukulttuuriin sekä datalla johtamiseen parhaiden ratkaisuiden löytämiseksi.

Intohimonani on kehittää yrityksen tuotteita ja palveluita vastaamaan tulevaisuuden asiakkaiden vaatimuksia: Asiakkaat ovat yhä vaativampia, joten yritysten on luotava ensiluokkainen asiakaskokemus ajasta ja paikasta riippumatta.

Uskon vahvasti hyvään ja inhimilliseen johtamiseen, joka mahdollistaa yrityksen liiketoimintatavoitteiden saavuttamisen. Inhimillisen johtamisen myötä syntyy hyvinvoiva työyhteisö, jonka suurin voimavara ovat osaavat ja sitoutuneet ihmiset. Omalla esimerkilläni haluan olla rakentamassa tällaista yrityskulttuuria.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä minuun, saatan teidät yhteiseen keskusteluun.

elina.liikka@rekrytointitalli.fi
Puh. 040 1612474

+ Viimeisimmät postaukset

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin uutiskirje 3/2024, toukokuu

Taloudessa alkaa näkyä positiivista virettä, rekrytointimarkkinat vielä odottelevat

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin markkinakatsaus, vuosi 2024, toukokuu

Rekrytointimarkkinoilla vieläkin odottava tunnelma

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointi ja Peliteoria: tekoäly ja hakemuspeli

Tekoälyn autuutta niin rekrytoijan kuin hakijoiden puolelta on ylistetty. Tosiasiassa se teettää vaan lisää töitä.

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin uutiskirje, 2/2024, maaliskuu

Rekrytointimarkkinoilla yhä odottava tunnelma

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin markkinakatsaus, vuosi 2024, maaliskuun päivitys

Miltä näyttää rekrytoinnin vuosi 2024?

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin uutiskirje, 1/2024, tammikuu

Rekrytoinnit lähdössä kasvuun vuonna 2024

Tilaa Rekrytointitallin uutiskirje

Soita