Blogi ja uutiset

Rekrytoinnin asian­tuntija­blogit

Globaalin liiketoiminan johtaja

Osaajat esille artikkelisarja esittelee anonyymisti ammattilaisia, jotka etsivät uusia mahdollisuuksia uralleen. Esittelyiden tarkoituksena on tuoda esille maistiaisia heidän kokemuksestaan ja tavoitteistaan, sekä luoda yhteys osaajien ja yritysten välille. Osaajaprofiilit on luotu yhteistyössä esittelyissä mukana olevien ammattilaisten kanssa.

Yhtä lailla, kuin on olemassa piilotyöpaikkoja, on myös piilo-osaajia. Haluan osaajaprofiilien julkaisujen avulla olla mahdollistamassa talenttien ja työpaikkojen yhdistämisessä matalalla kynnyksellä.

Tämän päivän osaaja tarjoaa osaamistaan muun muassa hankinnan, liiketoimintojen johtamisen, kehittämisen sekä laatujohtamisen osa-alueilla. Onko organisaationne kansainvälinen toimija ja tarvitsette suunnannäyttäjää? Tässä teille sellainen. Lue maistiaiset ja ota yhteyttä.

GENERAL MANAGEMENT| OPERATIONS | BUSINESS DEVELOPEMENT| APAC | LEAN PRO

HALUTUT ROOLIT

Makoisimmat roolit ovat esimerkiksi Head of Operations, Liiketoiminnan Kehitysjohtaja tai General Manager. Luonteeltani olen ulospäinsuuntautunut ja optimistinen. Työskentelytyylini on jämäkän tuloshakuinen, eli pidän organisaation saavuttaessa tavoitteita valmentavalla otteella. Ihanteellinen työ on globaalissa ympäristössä, jossa on sekä iän tuomaa kokemusta että nuoruuden innokkuutta.

YDINOSAAMINEN

Toimintojen johtaminen ja kehittäminen älykkäällä ja ihmisläheisellä otteella. Enemmän euroja, parempaa kannattavuutta sekä hyvää asiakastyytyväisyyttä henkilöstöä kehittämällä, valmentavalla johtamisotteella ja motivoiden, pitämällä rimaa riittävän korkealla.

Työkokemusta on karttunut kattavasti hankinnan, liiketoimintojen johtamisen ja kehittämisen sekä laatujohtamisen alueelta 20 vuotta ja uran alussa R&D painotteista prosessin kehitystä.

TOIMIALA

Metalliteollisuus, kemianteollisuus, koneenrakennus.

TOIMIALUE

Olen asunut pääkaupunkiseudulla, Satakunnassa sekä ulkomailla perheeni kanssa. Työ on myös sisältänyt paljon matkustusta Aasiassa ja Euroopassa toimittajakenttää ja operaatioita kehittäen. Perhetilanteen mukaisesti olen kiinnostunut katsomaan mahdollisuuksia Satakunnan ulkopuolelta, sekä vielä voimme olla neljä vuotta ulkomailla fokusoiden joko Aasiaa tai keskistä Eurooppaa.

KIINNOSTAVAT ORGANISAATIOT

Työkokemusta on kertynyt eri toimialueilta, joten en suuremmin rajaa toimialuetta, kunhan toiminta sisältää kansainvälisiä mausteita ja valmistusta.

TAVOITTEET

Työelämässä minua motivoivat oppiminen ja tulosten saavuttaminen. Tuon työyhteisöön lisäarvoa energisyydellä ja pyrkimyksellä saavuttaa tuloksia muita innostaen. Työuraa on jo jonkun verran alla, joten odotan, että uudessa työssä pystyn hyödyntämään osaamistani ja kokemustani täysillä.

Työilmapiirissä arvosta asioiden liikkeellä pitämistä ja hyvää yhteistyötä sekä organisaation sisällä että sidosryhmien välillä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä minuun, saatan teidät yhteiseen keskusteluun.

+ Viimeisimmät postaukset

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin uutiskirje 3/2024, toukokuu

Taloudessa alkaa näkyä positiivista virettä, rekrytointimarkkinat vielä odottelevat

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin markkinakatsaus, vuosi 2024, toukokuu

Rekrytointimarkkinoilla vieläkin odottava tunnelma

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointi ja Peliteoria: tekoäly ja hakemuspeli

Tekoälyn autuutta niin rekrytoijan kuin hakijoiden puolelta on ylistetty. Tosiasiassa se teettää vaan lisää töitä.

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin uutiskirje, 2/2024, maaliskuu

Rekrytointimarkkinoilla yhä odottava tunnelma

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin markkinakatsaus, vuosi 2024, maaliskuun päivitys

Miltä näyttää rekrytoinnin vuosi 2024?

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin uutiskirje, 1/2024, tammikuu

Rekrytoinnit lähdössä kasvuun vuonna 2024

Tilaa Rekrytointitallin uutiskirje

Soita