Blogi ja uutiset

Rekrytoinnin asian­tuntija­blogit

B2B-myynnin- ja markkinoinnin ammattilainen

Tässä artikkelissa esittäytyy B2B-myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, joka johtaa myyntiä vankalla kokemuksellaan. Hänellä on syvä yritysmaailman ja ohjelmistokokonaisuuksien tuntemus, erityisesti taloushallinnon alalla. Mikäli organisaationne tarvitsee osaamista kokonaisuuksien hallintaan ja tarvitsette ammattilaista esimerkiksi vaativaan ratkaisumyyntiin, tämä osaaja voi auttaa.

Haluatko keskustella hänen kanssaan lisää? Ota minuun yhteyttä, saatan teidät yhteiseen keskusteluun.

SALES & MARKETING | B2B | ACCOUNT MANAGEMENT | LEAD GENERATION | NEW SALES | SOLUTION SALES | SAAS |

HALUTUT ROOLIT

Account Manager: Otan vetovastuun myynnin jokaisesta vaiheesta ja rakennan omat asiakkuuteni. Account managerin roolissa loistan erinomaisella asiakastyytyväisyydellä sekä aktiivisella otteella.

Ratkaisumyyjä: Ratkaisumyyjänä paras ominaisuuteni on kuuntelun taito, taustalla löytyy erittäin monipuolinen yritysmaailman tuntemus, sekä ohjelmistotuntemus erityisesti taloushallinnon alueelta.

Myynti- ja Markkinointijohtaja: Liikun sujuvasti myynnin sekä markkinoinnin rajapinnassa. Nykypäivän myynti on kaukana kylmäkontaktoinnista, tehokkaan verkkonäkyvyyden sekä modernin leadigeneroinnin avulla saavutetaan kustannustehokas tulos. Autan mielelläni kokemuksellani liidien generoinnissa sekä myynnin starttaamisessa.

YDINOSAAMINEN

Kehitän myyntiä yli 20 vuoden kokemuksella. Seuraan dataa ja johdan järjellä, annan tilaa inhimillisyydelle. Tunnen markkinoinnin säätelyn ja pyrin olemaan askeleen edellä. Myynnissä nopea oppiminen ja ajan hermoilla oleminen on erityisen tärkeää.

Koen isoksi eduksi monipuolisen yritysmaailman tuntemuksen. Osaan keskustella sujuvasti erityyppisten toimijoiden kanssa. Yrittäjyys, hallitustyöskentely sekä pienten tehokkaiden tiimien johtaminen on tuttua. Myös tiivis työskentely ohjelmistotuotannon, markkinoinnin sekä asiakaspalvelun kanssa on minulle luontevaa.

Olen omimmillani isojen kokonaisuuksien parissa ja työskentelen mielelläni ihmisten kanssa ratkaisten visaisia haasteita. Minulta löytyy laaja kokemus taloushallinnon ohjelmistokokonaisuuksista, myös ohjelmistointegraatioiden suunnittelusta (API, OpenBanking, maksurajapinnat).

TOIMIALA

  • Taloushallinnon alueen ohjelmistokokonaisuuksien myynti ja konsultointi.
  • SaaS -ohjelmistojen myynti sekä tuotekehitys.
  • Markkinointi sekä mainonnan ala.
  • Erikoisosaamista myös kauneus ja kosmetiikka-alan BtoB myynnistä.

TOIMIALUE

Pääkaupunkiseutu, olen valmis matkustamaan tarvittaessa.

KIINNOSTAVAT ORGANISAATIOT

Yrittäjähenkisenä työskentelen mieluiten ketterässä ogranisaatiossa, myös Startup/Scaleup maailman tysöskentelymallit koen omakseni.

TAVOITTEET

Pidän esihenkilötyöskentelystä sekä asioiden kehittämisestä sekä vetovastuusta. Jatkossa haluan lisätä osaamistani kasvuhakkeroinnissa sekä johtamisessa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä minuun, saatan teidät yhteiseen keskusteluun.

elina.liikka@rekrytointitalli.fi

Puh. 040 1612474

+ Viimeisimmät postaukset

Rekrytointi ja peliteoria Uutiset

Rekrytointitallin uutiskirje 3/2023

Rekrytointitallin uutiskirjeessä: ELY-yhteistyöllä rekrytointistrategia kuntoon, yhteistyön aloitus KäPan kanssa, taloushallinnon ala, markkinakatsaus sekä uudet nettisivut.

Rekrytointi ja peliteoria Uutiset

Rekrytointitallin markkinakatsaus, toukokuu 2023

Rekrytointitallin markkinakatsauksessa käsittelyssä jälleen työmarkkinat Suomessa, taloushallintoala erikoisnostona.

Rekrytointi ja peliteoria

Yhteistyö jalkapalloseura KäPan kanssa

Rekrytointitalli jatkaa ennakkoluulotonta linjaansa. Niin jalkapallojoukkueissa kuin yritysten tiimeissä toimii samat lainalaisuudet. Ja loppujen lopuksi keskiössä on aina yksilö osana isompaa kokonaisuutta.

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitalli esittää: Maailman ensimmäinen yrityskulttuuri­matchausbotti

Kokeile maailman ensimmäistä yrityskulttuuri­matchausbottia! ​ ’Yrityskulttuuri’ on sana, jota viljellään jatkuvasti enemmän. Ihanan abstrakti käsite, josta on vaikea saada kiinni. Silti me kaikki tiedämme, että yrityskulttuurilla on merkitystä siinä, kun yritys pyrkii tavoitteisiinsa.

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin nelipäiväisen työviikon kokeilun ensitulokset

Rekrytointitallissa on firman perustamisesta asti ollut toimintatapana ajatella edistyksellisesti ja ennakkoluulottomasti.

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitalli aloittaa ennakkoluulottoman yhteistyön jalkapalloseura Kiffenin kanssa

Rekrytointitallissa on firman perustamisesta asti ollut toimintatapana ajatella edistyksellisesti ja ennakkoluulottomasti.

Tilaa Rekrytointitallin uutiskirje

Soita