Toimialat

Rekrytointitalli & teollisuus ja teollisuuden palvelut

Lisätiedot ja myynti: Mikko Kaikkonen Alan hakijat: Tina Dahlgren

Rekrytointi & headhunting teollisuuden ja teollisuus­palveluiden markkinoilla

Suomen korkea koulutustaso ja etenkin insinööri­painotteinen koulutus on osittain teollisuuden sanelemaa. Myös teollisuudessa vahva digitalisoitumisen kasvu näkyy painotuksena rekrytoinneissa. Näin ollen perinteiset teollisuus­yritykset ovat monesti samoilla apajilla ohjelmisto­talojen kanssa rekrytoinneissa.

Tutustu toimialoihin »

Teolli­suuden ja teolli­suuden palve­luiden työ­markkinat

Suomi on perinteisesti ollut teollisuus­vetoinen talous, mutta vuosi­kymmenien varrella teollisuuden osuus koko BKT:sta on tasaisesti vähentynyt. Nykyään teollisuus vastaa välittömästi n. 15 prosentista Suomen BKT:sta, välillisesti isommasta.

Huomioitavaa on kuitenkin teollisuuden palveluiden, esim. tietoteknis-, kehitys-, huolto- ja asennustoiminnan, vuosien varrella kasvanut osuus sekä tietenkin se, että Suomen viennistä valtaosa on teollisuus­tuotteita. Koska Suomi on ns. jälkisyklinen talous, myös teollisuuden ja teollisuuden palveluiden työmarkkinat reagoivat viiveellä maailman­talouden käännöksiin.

Rekrytoimme teille osaajan »

Rekrytointi­tallin ratkaisut teolli­suuden ja teolli­suus­palveluiden markki­noilla

Rekrytointitallin tarjoamat ratkaisut vaihtelevat teollisuuden ja teollisuus­palveluiden alalla. Useimmiten olemme mukana esimies- tai asiantuntija­tason rekrytoinneissa, jolloin tyypillinen toimeksiantomme on ilmoitushaku tai ilmoitushaku, jota tuetaan headhuntin keinoin eli hybridihaku. Annamme 12 kuukauden rekrytointi­takuun rekrytointeihimme.

Tälläkin alalla usein käytetään soveltuvuus­arviointeja lisätieto­lähteenä rekrytoinnissa. Käyttämämme MPA-testi antaa myös hyödyllistä tietoa henkilön pereh­dytystä ja kehitystä suunniteltaessa.

Tutustu tästä lisää palvelu­valikoimaamme ja hinnoitteluun.

Kuluneen vuoden aikana rekry­toimiamme rooleja

Myyntipäällikkö, Rakennus­automaatio­ammattilainen, Asentaja, Huoltoinsinööri-/teknikko, Ohjelmoija, Asiakaspalvelu- ja liike­toiminta­koordinaattori

Suosituimmat palvelumme teollisuus- ja teollisuus­palveluiden alalla

Headhunt
Ilmoitushaku
Soveltuvuus­arviointi

Refe­renssimme

Olemme toteuttaneet rekrytointeja mm. seuraaville yrityksille: Electrolux Professional, Kaiko, Säätölaitehuolto, Remion, Voyantic, Mectalent, Conseptas, Erteco Rubber&Plastic AB

NBO & Rekrytointitalli

"Kumppani auttoi meitä säästämään aikaa ja kohdentamaan sen ydintoimintaamme"

Modernin ratkaisumyynnin kumppani NBO tarvitsi ketterää osaajaa rekrytointiin. Rekrytointitallin avulla NBO löysi puolessa vuodessa useita uusia B2B-myynnin asiantuntijoita 

Lue lisää »

Tilaa Rekrytointitallin uutiskirje

Soita