top of page
Rekrytointitalli_logo.png

Rekrytointi teollisuuden ja teollisuuden palveluiden toimialoilla

 

Rekrytointitalli auttaa eri alojen asiakasyrityksiään rekrytoinneissa, rekrytointien suunnittelussa ja kehityksessä sekä työsuhteen elinkaareen liittyvissä aiheissa.

Lähtökohtaisesti emme ole rajanneet mitään alaa toimintamme ulkopuolelle, mutta nyt esittelemme ne alat, joiden rekrytointien parissa useimmiten toimimme.

1. IT

2. MYYNTI

3. MARKKINOINTI

4. RAKENNUS- JA TOIMITILA-ALA

5. VÄHITTÄISKAUPPA & KULUTUSTUOTTEET

6. TEOLLISUUS & TEOLLISUUDEN PALVELUT

7. SUUNNITTELU

8. LOGISTIIKKA

9. TUTKIMUS

10. TALOUSHALLINTO

Teollisuuden ja teollisuuden palveluiden työmarkkinat

Suomi on perinteisesti ollut teollisuusvetoinen talous, mutta vuosikymmenien varrella teollisuuden osuus koko BKT:sta on tasaisesti vähentynyt. Nykyään teollisuus vastaa välittömästi n. 15 prosentista Suomen BKT:sta, välillisesti isommasta. Huomioitavaa on kuitenkin teollisuuden palveluiden, esim. tietoteknis-, kehitys-, huolto- ja asennustoiminnan, vuosien varrella kasvanut osuus. Sekä tietenkin se, että Suomen viennistä valtaosa on teollisuustuotteita. Koska Suomi on ns. jälkisyklinen talous, myös teollisuuden ja teollisuuden palveluiden työmarkkinat reagoivat viiveellä maailmantalouden käännöksiin.

 

Rekrytointi teollisuuden ja teollisuuspalveluiden markkinoilla, yritykset

Suomen korkea koulutustaso ja etenkin insinööripainotteinen koulutus on osittain teollisuuden sanelemaa. Myös teollisuudessa vahva digitalisoitumisen kasvu näkyy painotuksena rekrytoinneissa. Näin ollen perinteiset teollisuusyritykset ovat monesti samoilla apajilla ohjelmistotalojen kanssa rekrytoinneissa.

 

Rekrytointitallin ratkaisut teollisuuden ja teollisuuspalveluiden markkinoilla

Rekrytointitallin tarjoamat ratkaisut vaihtelevat teollisuuden ja teollisuuspalveluiden alalla. Useimmiten olemme mukana esimies- tai asiantuntijatason rekrytoinneissa, jolloin tyypillinen toimeksiantomme on ilmoitushaku tai ilmoitushaku, jota tuetaan headhuntin keinoin eli hybridihaku. Annamme 12 kuukauden rekrytointitakuun rekrytointeihimme.

Tälläkin alalla usein käytetään soveltuvuusarviointeja lisätietolähteenä rekrytoinnissa. Käyttämämme MPA-testi antaa myös hyödyllistä tietoa henkilön perehdytystä ja kehitystä suunniteltaessa.

Tutustu tästä lisää palveluvalikoimaamme ja hinnoitteluun.

Engineering Sketch

REKRYTOINTITALLI &
TEOLLISUUS JA TEOLLISUUDEN PALVELUT

Viime vuoden aikana hakemiamme rooleja alalla:

Myyntipäällikkö, Rakennusautomaatioammattilainen, Asentaja, Huoltoinsinööri-/teknikko, Ohjelmoija, Asiakaspalvelu&Liiketoimintakoordinaattori

Suosituimmat palvelumme teollisuus ja teollisuuden palvelut -alalla:

Ilmoitushaku, headhunt, soveltuvuusarviointi.

Referenssimme:

Kaiko, Säätölaitehuolto, Remion, Voyantic, Mectalent, Conseptas, Erteco Rubber&Plastic AB

Lisätiedot ja myynti:

Mikko Kaikkonen

Teollisuuden ja palvelut teollisuudelle hakijat:

Timo Manninen

macro-1452987_1920.jpg
bottom of page