Blogi ja uutiset

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin uutiskirje 3/2023

Rekrytointitallin uutiskirje, toukokuu 2023 (lataa uutiskirje pdf-muodossa)

Rekrytointitallin uutiskirje on joka toinen kuukausi ilmestyvä kirje, jossa kootaan tiivistetysti asiantuntijatason (esihenkilöt, asiantuntijat, toimihenkilöt) rekrytointien tilannetta Suomessa.


Uutiskirjeen sisältö:


1) Markkinakatsaus toukokuu 2023: työmarkkinat pysyvät vahvoina, kilpailu osaajista vähentynyt.
Taloudessa on taantumavaihe, mutta työmarkkinat pysyvät yhä vahvana. Työttömyysasteen trendiluku on 6,6% (edellisessä katsauksessa 7,0%) ja työllisyysaste on pysynyt korkealla 74,1 prosentissa. Uusissa avoimissa työpaikoissa laskusuhdanne on jatkunut viime kesästä saakka, 25% laskua viime vuodesta. Markkinakatsaus 3/2023, toukokuu.

2) Rekrytointitallin ELY-Yhteistyö pk-yrityksille: 975-1.300€+alv.
Oman rekrytoinnin kehittämiseen kannattaa panostaa. Anna meidän auttaa yritystänne, ELY-Keskus maksaa 75% palkkiostamme, jolloin asiakkaan maksettavaksi jää arviolta 975-1.300€+alv. Sisältää sisäisen kartoituksen, kilpailija-analyysin, työmarkkina-analyysin ja räätälöidyn rekrytoinnin pelikirjan. Lisätietoa: ELY-yhteistyö.

3) Uudet nettisivumme ovat auki!
Viisi vuotta siihen meni, mutta hiljaa hyvä tulee! Käy tutustumassa www.rekrytointitalli.fi

4) KäPa (Käpylän Pallo) yhteistyö
Käpylän Pallo on yksi suomalaisen huippujalkapallotuottajien helmistä, ellei jopa se isoin helmi. Aloitimme KäPan edustusjoukkueen kanssa yhteistyön, jossa autamme sekä pelaajia että valmennusta oppimaan pelistä, persoonista että joukkueesta. Lue lisää tästä. Tämä on jatkoa Kiffenin kanssa jo aiemmin aloittamallemme yhteistyölle. KäPa-yhteistyö.

5) Alat esille: Taloushallinto
Rekrytointitalli ei ole kategorisesti keskittynyt palvelemaan vain tiettyjä aloja. Esittelemme kuitenkin aloja, joille toimeksiantomme ovat pääosin keskittyneet. Vuorossa taloushallinnon työmarkkinat ja rekrytointikäytännöt.


Tarvitsetteko apua rekrytoinnissa? Varaa keskusteluaika vaivattomasti suoraan kalentereistamme. Käytä rohkeasti aikaamme, rekrytointeja varten olemme olemassa! Elina Liikan, Tina Dahlgrenin ja Mikko Kaikkosen kalenterit.

Annamme mieluusti lisätietoa kaikista yllä olevista aiheista.

Lisää itsesi uutiskirjelistallemme TÄSTÄ

Tilaa Rekrytointitallin uutiskirje

Soita