top of page
logo-transparent.png

12 kuukauden rekrytointitakuu

Aloimme huhtikuussa 2019 tehdä jotain, joka on rekrytointialalle poikkeuksellista.

 

Lisäsimme rekrytointitoimeksiantoihimme 12 kuukauden rekrytointitakuun.

Miksi tarjoamme rekrytoinneille takuun?

Rekrytointitallin toimintafilosofiana on aina etsiä pitkäaikainen ratkaisu yritysasiakkaan henkilöstötarpeeseen ja rekrytoitavan henkilön uranäkymiin.

 

Se tarkoittaa sitä, että meidän pitää ihan aidosti katsoa kolmen, viiden vuoden päähän, eikä vain hakea nopeaa purukumipaikkausta molempien osapuolten tämän päivän tarpeisiin.

 

Se tarkoittaa sitä, että meidän pitää ihan aidosti ajatella molempien osapuolten etua, eikä vain ”myydä” näennäisesti sopivaa kandidaattia palkkiomme maksavalla yritykselle.

 

Antamalla 12 kuukauden rekrytointitakuun halusimme osoittaa nykyisille ja uusille asiakkaillemme, että valitsemalla Rekrytointitallin he valitsevat laatua.

 

 

Rekrytointitoimeksiantojen takuutilanne, tammikuu 2023

Olemme suorittaneet noin 200 rekrytointitoimeksiantoa huhtikuusta 2019 lähtien.

 

Tähän päivään mennessä olemme kymmenen (10) kertaa joutuneet siihen tilanteeseen, että rekrytointitakuuseen on jouduttu turvautumaan, eli n. 5 prosentissa rekrytoinneista.

MIKÄ REKRYTOINTITAKUU?

Rekrytointitakuu tarkoittaa sitä, että jos työnantajan ja työntekijän tiet eroavat 12 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta, Rekrytointitalli hakee veloituksetta työtehtävään uuden tekijän.

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos, olemme sinuun pikaisesti yhteydessä!

logo-transparent.png
bottom of page