Blogi ja uutiset

Rekrytointi ja peliteoria

Vastuullinen rekrytointi. Miksi?

 

Meille vastuullisuus ei tarkoita pelkästään ehdokasasiakkaidemme tasapuolista kohtelua, vaan tarkastelemme koko arvoketjua aina yritysasiakkaiden toiminnasta ehdokasasiakkaiden kunnioittamiseen – omaa toimintaammekaan unohtamatta. Olemme kirjanneet oman eettisen ohjeistuksen, jossa kukin vastuullisuuden teema käsitellään tarkemmin.

 

Mitä hyötyä rekrytoinnin vastuullisuudesta on yritysasiakkaillemme?

  1. Vastuullinen rekrytointi = Laadukas rekrytointi. Sitoudumme vastuullisen rekrytoinnin periaatteisiin ja autamme myös asiakkaitamme sen suhteen, esim. psykologisten vinoumien tunnistamisessa. Näin varmistamme koko rekrytointiprosessin laadukkuuden.
  2. Maine ehdokkaisiin päin. Olemme monelle ehdokkaalle se ensimmäinen kontakti yritykseenne. Huolehtimalla vastuullisesta rekrytoinnista varmistamme, että yrityksestänne jää hyvä jälki.
  3. Maine yhteistyökumppaneihin ja verkostoon päin. Onko yhteistyökumppaneillenne, asiakkaillenne, päämiehillenne ja sidosryhmille tärkeää, että toimitte vastuullisesti rekrytoinneissa? Aivan varmasti on.

 

Miksi haluamme nostaa vastuullisuuden esiin nyt ja miksi vastuullisuus tulee olemaan jatkossakin ykkösprioriteettimme toiminnassamme?

  1. Olemme aina toimineet vastuullisesti, nyt vaan tuomme sen vahvemmin esiin.
  2. Maailma muuttuu, yritykset yhä huolellisemmin valitsevat yhteistyökumppaninsa vastuullisuuden / eettisyyden / arvojen mukaan.
  3. Tykkäämme pystyä katsomaan itseämme peilistä, suoraselkäisesti.

 

Haluatko liittyä mukaan vastuullisten asiakkaidemme joukkoon?

Ensimmäinen askel on ottaa yhteyttä Mikkoon:

Mikko Kaikkonen, toimitusjohtaja, Rekytointitalli Oy

Kauppatieteiden lisensiaatti

0405773768

mikko.kaikkonen@rekrytointitalli.fi

 

Tilaa Rekrytointitallin uutiskirje

Soita