Blogi ja uutiset

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin uutiskirje 3/2024, toukokuu

Tässä jälleen uutiskirjeemme Suomen rekrytointimarkkinoista ja Rekrytointitallista. Toivottavasti tästä on hyötyä sinulle!

Rekrytointitallin uutiskirje (lataa pdf-muodossa).
Rekrytointitallin uutiskirje on joka toinen kuukausi ilmestyvä katsaus, jossa kootaan tiivistetysti esihenkilöt-, asiantuntija- ja johtotason rekrytointien tilannetta Suomessa.

1) Markkinakatsaus
Miltä näyttää vuosi 2024 rekrytointimarkkinoilla? Otimme tarkastelun alle teollisuuden, rakennusalan, IT-alan, vähittäiskaupan sekä myynnin & markkinoinnin rekrytointinäkymät peilaten talouskehitykseen. Koko markkinakatsaus luettavissa tästä.

2) Rekrytointitallin nostaa vastuullisuuden kärkiteemaksi
Yritysten yhteiskuntavastuusta käydään yhä kattavampaa keskustelua. Rekrytointi ei ole mitenkään oma erillinen asiansa vaan hyvinkin vireää dialogia ympäröivän yhteiskunnan kanssa. Loimme yrityksille oppaan vastuulliseen rekrytointiin

3) Miksi kannattaa käyttää rekrytointikumppania myös näinä aikoina, kun kilpailu osaajista ei niin kovaa?
Ajansäästö, työnantajakuva, ulkopuolisen objektiivisen ammattilaisen mielipide, riskienhallinta, verkostot, ammattitaito – ihan vaan muutamia mainitaksemme. Mutta lisäksi on yksi bonussyy: kannustaaksemme nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme rekrytoimaan hyvissä ajoin ennen osaajakilpailun kiristymistä annamme ennen juhannusta alkavista rekrytointiprojekteista 15% alennuksen.

4) Alat esille: teollisuus & suunnittelu
Rekrytointitalli ei ole kategorisesti keskittynyt palvelemaan vain tiettyjä aloja. Esittelemme kuitenkin aloja, joille toimeksiantomme ovat pääosin keskittyneet. Vuorossa teollisuus & suunnittelu.


Tarvitsetteko apua rekrytoinnissa? Varaa keskusteluaika vaivattomasti suoraan kalentereistamme. Käytä rohkeasti aikaamme, rekrytointeja varten olemme olemassa! Elina Liikan, Tina Dahlgrenin ja Mikko Kaikkosen yhteystiedot.


Annamme mieluusti lisätietoa kaikista yllä olevista aiheista.

_________________________________________________________________________________________

Rekrytointitalli on vuonna 2014 perustettu asiantuntija- ja esihenkilö- ja johtotason rekrytointeihin keskittynyt vastuullisen rekrytoinnin puolestapuhuja. 


Rekrytointitallin puolesta
 
Mikko Kaikkonen
Toimitusjohtaja, rekrytointikonsultti
Kauppatieteiden lisensiaatti
040 577 3768
mikko.kaikkonen@rekrytointitalli.fi
 
Rekrytointitalli Oy | Kyllikinportti 2, 00240 Helsinki | www.rekrytointitalli.fi

Tilaa Rekrytointitallin uutiskirje

Soita