Blogi ja uutiset

Rekrytointi ja peliteoria

Rekrytointitallin uutiskirje, 1/2024, tammikuu

Rekrytointitallin uutiskirje (lataa pdf-muodossa).
Rekrytointitallin uutiskirje on joka toinen kuukausi ilmestyvä katsaus, jossa kootaan tiivistetysti asiantuntijatason (esihenkilöt, asiantuntijat, toimihenkilöt) rekrytointien tilannetta Suomessa.


1) Markkinakatsaus
Miltä näyttää vuosi 2024 rekrytointimarkkinoilla? Otimme tarkastelun alle teollisuuden, rakennusalan, IT-alan, vähittäiskaupan sekä myynnin&markkinoinnin rekrytointinäkymät peilaten talouskehitykseen. Koko markkinakatsaus luettavissa TÄSTÄ.

2) Rekrytointitallin nostaa vastuullisuuden kärkiteemaksi
Yritysten yhteiskuntavastuusta käydään yhä kattavampaa keskustelua. Rekrytointi ei ole mitenkään oma erillinen asiansa vaan hyvinkin vireää dialogia ympäröivän yhteiskunnan kanssa. Loimme yrityksille oppaan vastuulliseen rekrytointiin

3) Juhlavuosi koittaa! Rekrytointitalli 10 vuotta!
Rekrytointitalli perustettiin elokuussa 2014. Tavoitteenamme oli toimia edelläkävijänä kaikessa toiminnassamme rekrytointialalla ja siinä mielestämme välillä ihan hyvin onnistuneet. Palaamme aiheeseen lähempänä elokuuta.

4) Alat esille: myynti ja markkinointi
Rekrytointitalli ei ole kategorisesti keskittynyt palvelemaan vain tiettyjä aloja. Esittelemme kuitenkin aloja, joille toimeksiantomme ovat pääosin keskittyneet. Vuorossa myynnin ja markkinoinnin rekrytointimarkkinat ja -käytännöt.

5) Mitä rekrytoitiin vuonna 2023?
Minkälaisiin positioihin Rekrytointitalli rekrytoi? Vuosi 2023 oli tavallista hiljaisempi rekrytointimarkkinoilla, mutta mm. seuraavat tittelit kysyttyjä Sales team leader, Cloud Engineer, Aluemyyntipäällikkö, Tuotantojohtaja, Suunnittelupäällikkö, Hankintapäällikkö, Research Sales Manager jne, jne. Kysytyimpiä alojemme puolestaan olivat (tänäkin vuonna) teollisuus, IT-ja analytiikka, myyntiala ja kiinteistö-/rakennusala.


Tarvitsetteko apua rekrytoinnissa? Varaa keskusteluaika vaivattomasti suoraan kalentereistamme. Käytä rohkeasti aikaamme, rekrytointeja varten olemme olemassa! Elina Liikan, Tina Dahlgrenin ja Mikko Kaikkosen yhteystiedot.


Annamme mieluusti lisätietoa kaikista yllä olevista aiheista.


 
Mikko Kaikkonen
Toimitusjohtaja, rekrytointikonsultti
Kauppatieteiden lisensiaatti
040 577 3768
mikko.kaikkonen@rekrytointitalli.fi
 
Rekrytointitalli Oy | Kyllikinportti 2, 00240 Helsinki | www.rekrytointitalli.fi

Tilaa Rekrytointitallin uutiskirje

Soita