top of page
Rekrytointitalli_logo.png

Rekrytointiprojektit

Teemme ilmoitushakuun perustuvia rekrytointeja, headhunteja ja soveltuvuusarvioita.

Rekrytointeihin sisältyy aina myös asiakkaamme työnantajakuvan  ja rekrytointikäytäntöjen tarkistaminen.

Teemme tarvittaessa vain osan rekrytointiprojektista. Kysy tarkemmin tästä vaihtoehdosta!

ILMOITUSHAKU

Ilmoitushaku sopii aktiivisten hakijoiden tavoittamiseen. Kattavat ilmoituskanavamme tavoittavat valtaosan aktiivisista työnhakijoista. Markkinointia pystymme tehostamaan mm. jokaiseen kampanjaan räätälöitävällä omalla rekrytointibotillamme sekä some-kampanjoilla.

Sopii tehtäviin, joihin soveltuvia henkilöitä on runsaasti.

Alkaen 3.000€ + alv

HYBRIDIHAKU

Hybridihaussa lisätään hakuilmoituksen tehoa viemällä se henkilökohtaisen viestinnän keinoin tiedoksi myös passiivisille työnhakijoille ja kannustetaan heitä hakemaan tehtävää.

 

Sopii tehtäviin, joihin soveltuvia henkilöitä on runsaasti, mutta liikkuvuus vähäistä. Voidaan käyttää myös nopeuttamaan ilmoitushakuprosessia kiireellisissä hauissa.

Alkaen 5.500€ + alv

SOVELTUVUUSARVIOINNIT

Käytössämme on Masterin kognitiivista kyvykkyyttä sekä työskentelyprofiilia arvioivat työkalut ACE ja MPA. Olemme lisensioituja soveltuvuusarvioijia.

500€ + alv / arvio

HEADHUNT / SUORAHAKU

Passiivisten ja/tai kokeneiden henkilöiden tavoittamiseen. Otamme aktiivisen roolin työtehtävän ja työnantajan henkilökohtaiseen ja kohdennettuun markkinointiin.

 

Suorahakuprosessi on ehdokkaalle helppo lähteä mukaan. Esim. erillisiä hakemuksia ei pyydetä, vaan ehdokkaaseen tutustutaan keskusteluin. Sopii mm. vaikeasti täytettäviin tehtäviin sekä tehtäviin, joita ei haluta julkisesti mainostaa.

Alkaen 8000€ + alv

OTA YHTEYTTÄ (Suorat yhteystietomme tässä)

Kiitos, olemme sinuun pikaisesti yhteydessä!

bottom of page