top of page
Rekrytointitalli_logo.png

Osaajat esille artikkelisarja esittelee anonyymisti ammattilaisia, jotka etsivät uusia mahdollisuuksia uralleen. Esittelyiden tarkoituksena on tuoda esille maistiaisia heidän kokemuksestaan ja tavoitteistaan, sekä luoda yhteys osaajien ja yritysten välille. Osaajaprofiilit on luotu yhteistyössä esittelyissä mukana olevien ammattilaisten kanssa.

Yhtä lailla, kuin on olemassa piilotyöpaikkoja, on myös piilo-osaajia. Haluan osaajaprofiilien julkaisujen avulla olla mahdollistamassa talenttien ja työpaikkojen yhdistämisessä matalalla kynnyksellä.

Tämän artikkelin osaaja johtaa ihmisiä ja liiketoimintaa sydämellään, vankkumattomalla ammattitaidolla ja innovatiivisuudellaan. Hän varmistaa, että kaiken liiketoiminnan keskiössä on ihminen. Onko teidän organisaatiossanne paikka hänelle? Tarvitsetteko osaajan, joka vie liiketoimintaanne eteenpäin työntekijää ja asiakasta kunnioittavilla arvoilla? Tässä teille maistiaiset hänen kyvyistään ja ajatuksistaan. Olkaa hyvät.

PEOPLE LEADER | STRATEGIC MANAGEMENT & LEADERSHIP | SALES&MARKETING | CX | UX | INTERNATIONAL

HALUTUT ROOLIT

Näen itseni johtamassa liiketoimintaa, myyntiä ja markkinointia sekä vaikuttamassa ihmisten jokapäiväiseen onnistumiseen. Haluan olla luomassa uutta, haastaa vanhaa, mutta hyödyntää olemassa olevia osaajia. Haluan hyödyntää edelleen tulevaisuuden digitaalisia ratkaisuja niin johtamisessa kuin asiakastyössä ja parantaa asiakas- ja työntekijäkokemusta myös tällä saralla. Kansainvälisessä liiketoiminnassa haluan olla parantamassa erilaisten kulttuurien tuntemusta ja kommunikointitaitojen hallintaa, joiden avulla kansainvälisen liiketoiminnan kasvu mahdollistuu. Strategian keskiössä tulee olla ihminen.

Olen vankan johtajakokemuksen omaava ammattilainen, joten näen itseni esimerkiksi liiketoiminta-, asiakkuus-, myynti- tai markkinointijohtajana.

Mukanani tuon jatkuvan kehittämisen kulttuurin, testaan uusia toimintatapoja ja tutkin muuttuvan yhteiskunnan ja huomisen suuntauksia. Olen ihmiskeskeinen johtaja ja minulla on kyky saada ihmiset innostumaan uudesta ympärilläni.  

 

YDINOSAAMINEN

Johtaminen on vahvuuteni ja siinä minua kiehtoo mahdollisuus auttaa ihmisiä eteenpäin ja kohti tavoitteitaan. Osaan jakaa onnistumisia tiimien sisällä ja luoda yhteistyötä yli tiimi rajojen. Olen parantanut usean yrityksen asiakasymmärrystä, luonut tehokkaita asiakassegmenttejä ja rakentanut strategiaa ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen. Olen myös valmentanut asiakastyössä toimivia parantamaan kuuntelemisen taitoa ja tunnistamaan ja ratkaisemaan asiakkaiden tulevaisuuden tarpeita.

 

Osaan luoda asiakaslähtöistä strategiaa ja viedä sen tehokkaasti käytäntöön. Yli kahdenkymmenen vuoden laaja kokemus asiakkuuksien, myynnin ja markkinoinnin parissa antavat näkemystä miten asiakkaiden kanssa rakennetaan luottamusta ja kommunikoidaan, jotta strategia toteutuu tavoitteen mukaisesti.

 

Hallitsen myös kansainvälisen yritystoiminnan ja olen vastannut useasti yrityksen kansainvälisestä yhteistyöstä sidosryhmien kanssa. Olen ollut kehittämässä digitalisaatioratkaisuja, kehittänyt ohjelmistoja ja verkkopalvelua asiakas- ja käyttäjäystävällisemmiksi.

Minulla on kyky verkostoitua, vaikuttaa ihmisiin ja luoda positiivinen ilmapiiri ympärilleni.

TOIMIALA

Toimialan suhteen olen avoin, mutta esimerkkejä mielenkiintoisista aloista ovat IT, metsäteollisuus ja lääketeollisuus.

 

TOIMIALUE

Töitä haen pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulta ja olen valmis matkustamaan tarpeen vaatiessa.

 

KIINNOSTAVAT ORGANISAATIOT

Mielenkiintoinen organisaatio on kunnianhimoinen ja kehityshaluinen. Johto näkee työntekijät arvokkaana osana menestystä ja haluaa kehittää ihmisten osaamista. Ilmapiiri on kannustava ja erilaisia mielipiteitä kuunteleva. Yrityksessä ymmärretään asiakastyön tärkeys ja koko yritys pyrkii yhteistyöllä parantamaan asiakastyytyväisyyttä.

Digitalisaatio yleistyy yrityksessä kaiken aikaa ja teknologiatrendejä seurataan johdonmukaisesti. Kansainvälinen liiketoiminta nähdään upeana mahdollisuutena. 

 

TAVOITTEET

Toivon, että seuraavalla työnantajalla on intohimo kehittää liiketoimintoja laajasti ja tavoitella kunnianhimoisesti parempaa asiakas- ja työntekijäkokemusta.

Haluan tulevan työnantajani kanssa haastaa itsemme uudelle, korkeammalle tasolle ja voittaa työntekijöidemme sekä asiakkaidemme sydämet. Se tehdään innovatiivisella johtamisella ja jatkuvalla kovalla työllä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä minuun, saatan teidät yhteiseen keskusteluun.

elina.liikka@rekrytointitalli.fi

Puh. 040 1612474

bottom of page