Ilmoitushaku
Ilmoitushakuun perustuva rekrytointiprosessi haastatteluineen. Teemme tämän pohjalta suosituksemme parhaista hakijoista.

Hinta 2.800€ + Alv

"Olemme ICT-alalla ja tarvitsimme todella etevää tekijää vastaamaan myynnistä ja myynnin kehittämisestä. Rekrytointitallin konsultin kanssa pystyi heti puhumaan samaa kieltä haettavan henkilön ominaisuuksista. Hakijoiden taso oli erittäin hyvä. Näin on nyt myös myyntimme tilanne."
​​
Jukka Kivimäki, Tj, Remion Oy.
Soveltuvuusarviot

Hakijaystävälliset soveltuvuusarviot. Olemme Master HR:n sertifioimia soveltuvuusarvioijia.

Hinta 500€ + Alv

"Meillä oli tiedossa pätevä hakija. Työnkuva oli kuitenkin kaksijakoinen, joten emme osanneet sanoa, mitä hänen kanssaan tehdä. Rekrytointitallin konsultin tekemät soveltuvuusarvioinnit ja keskustelut kandidaatin kanssa kuitenkin avasivat silmämme oikean roolin löytämiseen."
Panu Piippo, Tj, Backbone Marketing Oy
Headhunt

Kustannustehokas ja nopea suorahakuprosessi. Ilmoitushaun lisäksi etsimme tehtävään soveltuvat henkilöt ja otamme heihin suoraan yhteyttä. Käytössämme on markkinoiden tehokkaimmat työkalut.

Hinta alk. 7.000€ + Alv

"Tarvitsimme nopeata ja tehokasta suorahakuprosessia löytääksemme osaajan kriittiseen työtehtävään. Rekrytointitallin kanssa sorvasimme etenemismallin, joka vastasi juuri tarpeitamme. Olemme erittäin tyytyväisiä."
 
Anne Urrila, Solibri Oy
Jatkuva rekrytointi ja poolaus

Jatkuvasti rekrytoiville yrityksille ja aloille, joissa osaajamäärä rajallinen

Hinta alk. 1.000€/kk + Alv

"Toimimme alalla, jossa osaajamäärä on rajallinen. Meidän pitää olla koko ajan herkällä korvalla, jos joku olisi mahdollisesti vaihtamassa työpaikkaa. Tämä vastaavasti vie meiltä aikaa. Ulkoistimme osan rekrytointiprosessistamme Rekrytointitallille ja näin saimme erittäin kustannustehokkaan tavan rekrytoida alan parhaita tekijöitä meille."
 
 
Toni Kortepohja, Omenia Oy
Rekrytointistrategian konsultointi

Työnantajamielikuvan ja rekrytointiprosessin kehittäminen

Hinta alk. 5.000€ + Alv

"Olemme nuori, vauhdikkaasti kasvava IT-alan yritys. Rekrytointitalli auttoi meitä viemään rekrytointistrategian ja -viestinnän aivan uudelle tasolle. Kilpailu työntekijöistä on kovaa. Siksi olen
oikein tyytyväinen uudistusten tuomiin muutoksiin
rekrytointitilanteessamme."
 
 
Tapio Hekkala, Tj, Amban Nordic

Referenssimme (myös yhteystiedot saatavilla)

320px-SSH_Communications_Security_logo.s