top of page
Rekrytointitalli_logo.png

B2B-myynnin ja -markkinoinnin ammattilainen

 

Osaajat esille -artikkelisarja esittelee anonyymisti huippuammattilaisia, jotka etsivät uusia mahdollisuuksia uralleen. Esittelyiden tarkoituksena on tuoda esille maistiaisia heidän kokemuksestaan ja tavoitteistaan, sekä luoda yhteys osaajien ja yritysten välille matalalla kynnyksellä. Osaajaprofiilit on luotu yhteistyössä esittelyissä mukana olevien ammattilaisten kanssa.

Tässä artikkelissa esittäytyy B2B-myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, joka johtaa myyntiä vankalla kokemuksellaan. Hänellä on syvä yritysmaailman ja ohjelmistokokonaisuuksien tuntemus, erityisesti taloushallinnon alalla. Mikäli organisaationne tarvitsee osaamista kokonaisuuksien hallintaan ja tarvitsette ammattilaista esimerkiksi vaativaan ratkaisumyyntiin, tämä osaaja voi auttaa.

Haluatko keskustella hänen kanssaan lisää? Ota minuun yhteyttä, saatan teidät yhteiseen keskusteluun.

SALES & MARKETING | B2B | ACCOUNT MANAGEMENT | LEAD GENERATION | NEW SALES | SOLUTION SALES | SAAS |

HALUTUT ROOLIT

Account Manager: Otan vetovastuun myynnin jokaisesta vaiheesta ja rakennan omat asiakkuuteni. Account managerin roolissa loistan erinomaisella asiakastyytyväisyydellä sekä aktiivisella otteella.

Ratkaisumyyjä: Ratkaisumyyjänä paras ominaisuuteni on kuuntelun taito, taustalla löytyy erittäin monipuolinen yritysmaailman tuntemus, sekä ohjelmistotuntemus erityisesti taloushallinnon alueelta.

Myynti- ja Markkinointijohtaja: Liikun sujuvasti myynnin sekä markkinoinnin rajapinnassa. Nykypäivän myynti on kaukana kylmäkontaktoinnista, tehokkaan verkkonäkyvyyden sekä modernin leadigeneroinnin avulla saavutetaan kustannustehokas tulos. Autan mielelläni kokemuksellani liidien generoinnissa sekä myynnin starttaamisessa.

YDINOSAAMINEN

Kehitän myyntiä yli 20 vuoden kokemuksella. Seuraan dataa ja johdan järjellä, annan tilaa inhimillisyydelle. Tunnen markkinoinnin säätelyn ja pyrin olemaan askeleen edellä. Myynnissä nopea oppiminen ja ajan hermoilla oleminen on erityisen tärkeää.

Koen isoksi eduksi monipuolisen yritysmaailman tuntemuksen. Osaan keskustella sujuvasti erityyppisten toimijoiden kanssa. Yrittäjyys, hallitustyöskentely sekä pienten tehokkaiden tiimien johtaminen on tuttua. Myös tiivis työskentely ohjelmistotuotannon, markkinoinnin sekä asiakaspalvelun kanssa on minulle luontevaa.

Olen omimmillani isojen kokonaisuuksien parissa ja työskentelen mielelläni ihmisten kanssa ratkaisten visaisia haasteita. Minulta löytyy laaja kokemus taloushallinnon ohjelmistokokonaisuuksista, myös ohjelmistointegraatioiden suunnittelusta (API, OpenBanking, maksurajapinnat).

TOIMIALA

·       Taloushallinnon alueen ohjelmistokokonaisuuksien myynti ja konsultointi.

·       SaaS -ohjelmistojen myynti sekä tuotekehitys.

·       Markkinointi sekä mainonnan ala.

·       Erikoisosaamista myös kauneus ja kosmetiikka-alan BtoB myynnistä.

TOIMIALUE

Pääkaupunkiseutu, olen valmis matkustamaan tarvittaessa.

KIINNOSTAVAT ORGANISAATIOT

Yrittäjähenkisenä työskentelen mieluiten ketterässä ogranisaatiossa, myös Startup/Scaleup maailman tysöskentelymallit koen omakseni.

TAVOITTEET

Pidän esihenkilötyöskentelystä sekä asioiden kehittämisestä sekä vetovastuusta. Jatkossa haluan lisätä osaamistani kasvuhakkeroinnissa sekä johtamisessa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä minuun, saatan teidät yhteiseen keskusteluun.

elina.liikka@rekrytointitalli.fi

Puh. 040 1612474

bottom of page